Cauta
Adauga
Sign In

Poliția română sărbătorește 193 de ani de activitate

Pe 18 martie­ Poliția română sărbătorește 193 de ani de activitate

istoria politiei galatene

Biblioteca „V.A. Urechia” și Inspectoratul Județean de Poliție Galați, vă invită miercuri 18 martie, ora 13:00, în sala Mihai Eminescu, sediul central la sărbătorirea celor 193 de ani de când domnitorul Grigore Ghica a înmânat Marelui Agă Mihăiță Filipescu, șeful poliției din acele timpuri, drapelul pe care este cusută o ghirlandă din aur, în interiorul căreia este prezentată Maica Domnului, înaintea îngerului ce­i aduce vestea cea bună, însemn care a fost preluat și pe actualul drapel al Poliției Române.
Evenimentul va fi marcat printr-­o masă rotundă cu tema: ”Istoria poliției gălățene – realități, evoluție, perspective”.
Tot cu acesta ocazie Biblioteca „V.A. Urechia” vă invită să vizionați, în perioada 17 – 20 martie, în sala Mihai Eminescu de la etajul I, sediul central, expoziția „Pagini din istoria poliției române”, dedicată sărbătoririi celor 193 de ani de existență a Poliției Române.
Expoziția prezintă o selecție de documente vechi din activitatea și viața polițistului român, existente în colecțiile noastre.

Afis_expozitie

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

 
Publicitate: Marketerio
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola