Despre Noi

Suntem prinGalati.ro – încântați de cunoștință

Discover & Connect

Sub moto-ul „Orasul tau online”, prinGalati.ro pune laolalta informatii existente online cu cele care nu au fost pana acum puse pe internet intr-un format accesibil, usor de navigat.

De asemenea ne-am propus sa strabatem Galati in lung si in lat si sa verificam informatiile din online cu ceea ce exista pe „teren”.

Pentru a deveni un site de referinta in Galati aducem imbunatatiri pe toate domenile de activitate, reusind sa realizam pe langa sectiunea de Firme, un Index de Persoane ce promoveaza persoanele fizice si care cuprinde in prezent o lista complexa si utila cu: doctori, avocati, notari, profesori, evaluatori, instructori auto, iar cu ajutorul dumneavoastra dorim sa facem cunoscuti si mesteri pentru casa demni de recomandat: instalatori, faiantori, zugravi, tamplari, electricieni etc. Toate aceste informatii dorim sa le oferim din cat mai putine click-uri, dezvoltand un sistem avansat de filtrare a informatiei.

Nu am omis nici frumusetea orasului Galati de odinioara si am reusit sa oferim in imagini prin intermediul sectiunilor Obiective Turistice si Parcuri o particica din ce inseamna orasul de la Dunare si mandria de a spune „SUNT GALATEAN”.

De ce să vă alăturați prinGalati.ro?

Discover & Connect

3 motive pentru care să adăugați afacerea dvs.

01 .

Pentru a fi găsit

prinGalati.ro ajută la realizarea a mii de introduceri între proprietari de afaceri în fiecare lună. Hai sa iti cunosti viitorul partener de afaceri

02 .

Pentru a ieși în evidență

Deveniți un membru prinGalati.ro și obțineți mai multe introduceri, beneficiați de avantajele profilului dvs. și astfel vă puteți distinge de alți proprietari de afaceri

03 .

Pentru a vă promova

Ca membru beneficiați de acces exclusiv la programul nostru de postare a clienților și alte colaborări pentru a obține o expunere mai mare pentru afacerea dvs.

254
New Visiters Every Week
12168
Happy customers every year
172
Won Awards
732
New Listing Every Week

FAQ

popular questions

prinGalati.ro îți oferă cea mai ușoară cale de a-ți prezenta afacerea pe Internet. În plus nu e nevoie să ai cunoștințe de programare și cel mai important, nu te costă nimic.

Dacă ești deja prezent în mediul online, pagina ta de pe prinGalati.ro îți poate aduce clienți noi și te ajută la optimizarea pentru motoarele de căutare.

Pagina business web gratuita

Ce trebuie să fac?

Pentru a obține o pagină web gratuită pentru afarcerea ta:  prinGalati.ro/submit/, trebuie doar să te înregistrezi pe prinGalati.ro și să completezi un formular cu datele companiei. Tu decizi câte și ce informații introduci.

Ce pot avea pe pagină?
 • conținut text (titlu, descriere)
 • câmpuri predefinite
 • câmpuri personalizate – util pentru informații la care noi nu ne-am gândit
 • date de contact: adresă, hartă, telefon, web, email, social media, orar
 • link spre site
 • logo
 • portofoliu
 • galerie imagini
 • formular de contact
 • secțiune personalizată
 • secțiune evenimente – află mai multe despre evenimente
 • secțiune blog – află mai multe despre blog
 • o companie poate fi adăugată în 3 categorii
Sunt anumite informații obligatorii?

Da. Titlul, adresa și categoria.

Pot adăuga mai multe companii din același cont?

Da. Poți adăuga pana la 3  companii, oricate evenimente și 1 advertorial.

Ce ar mai trebui să știu?

Listările sunt aprobate de către administratorii prinGalati.ro. Ne rezervăm dreptul de a nu aproba și de a suspenda/șterge listări, fără obligații sau justificări.

Compania trebuie să aibă adresa în Galați.

Articole pe blog

Ce trebuie să fac?

În secțiunea Blog de pe prinGalati.ro poți publica opinii personale, știri sau recomandări relevante pentru Galati.

Articolele sunt aprobate de către administratorii prinGalati.ro. Ne rezervăm dreptul de a nu aproba și de a suspenda/șterge articole, fără obligații sau justificări.

Pot lega articolele mele de compania mea?
Da. Există la companii secțiunea “blog” care se poate activa. Aici se pot afișa în urma selecției articolele deja publicate în prealabil.

Evenimente

Pot adăuga mai multe evenimente din același cont?

Poti adauga oricate evenimente doresti. Odată ce te-ai înregistrat pe site, poți adăuga și evenimente. De asemenea, nu te costă nimic și tot ce trebuie să faci e să completezi titlul, data, locația și categoria evenimentului.

Pot adăuga locații?

Da. Dacă locația unde urmează să se desfășoare evenimentul nu există deja pe site poți adăuga o locație nouă în momentul în care adaugi evenimentul.

Pot lega evenimentele mele de compania mea?

Da. Există la companii secțiunea “evenimente” care se poate activa. Aici se pot afișa în urma selecției evenimentele deja publicate în prealabil.

Ce sunt evenimentele recurente?

Pe lângă evenimente ‘simple’, care se desfășoară doar într-o anumită zi, pe prinGalati.ro poți adăuga și evenimentele recurente. Acestea sunt evenimente care se repetă la anumite intervale de timp (săptămânal, lunar, etc.). Practic un eveniment recurent e format din mai multe evenimente simple care au exact aceleași informații, mai puțin data desfășurării.

Ce ar mai trebui să știu?
Evenimentele sunt aprobate de către administratorii prinGalati.ro.ro. Ne rezervăm dreptul de a nu aproba și de a suspenda/șterge evenimente, fără obligații sau justificări. Evenimentele trebuie să se desfășoare în locații din Galati.

Profilul Meu

Ce trebuie să fac?

Pentru înregistrare ai nevoie de o adresă de email. Prenumele și numele de familie sunt obligatorii, dar din numele de familie va fi afișată doar prima literă.

Dacă postările tale prezintă interes, prinGalati.ro le oferă utilizatorilor posibilitatea să te urmărească (“Follow”) în mod similar Twitter sau Facebook, astfel încât aceștia vor afla imediat ce tu publici o companie, un eveniment sau un articol nou.

Our Team

The Team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas in pulvinar neque. Nulla finibus lobortis pulvinar.

Alisa Gray

Business consultant

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Austin Evon

Photographer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Taylor Roberts

Co-manager associated

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Alăturați-vă comunității noastre online

prinGalati.ro este platforma dvs. de inovare care reunește cetățeni proactivi, companii inovatoare, instituții și autorități publice pentru a modela viitorul orașului.
Fiind parte a comunității noastre online, veți fi printre primii care vor primi notificări despre viitoare evenimente
Inscrie-te acum +

Testimonials

Clients Reviews

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas in pulvinar neque. Nulla finibus lobortis pulvinar.

Parteneri

Promovează-ți afacerea pe prinGalati.ro

Spune povestea afacerii tale într-un mod inedit!

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola