Termeni si Conditii

Ultima actualizare: 7 noiembrie 2022

Descriere generală a termeniilor şi condiţiilor generale de utilizare a site-ului prinGalati.ro

Menirea noastră este să creștem calitatea serviciilor din judetul Galati, prin comunicarea directă și la vedere a consumatorilor cu furnizorii de servicii.
Pentru realizarea acestui scop vom respecta urmatoarele principii :
– Respectăm userii platformei, atât furnizorii de servicii cât și consumatorii, prin optimizarea continuă a website-lui,
– Vă punem la dispoziție posibilitatea să experimentați o multitudine de servicii oferite de către furnizorii prezenți pe site-ul nostru,
– Vă ajutăm cu suport tehnic prin departamentul Serviciu Client la numarul de telefon 0746 994 590 sau cu ajutorul adresei de email de[at]pringalati.ro
– Vă oferim posibilitatea de a posta și de a citi recenzii, comentarii de la clienți despre furnizorii de servicii prezenți pe platforma noastră,
– Oferim posibilitatea furnizorilor de servicii de a intra în contact direct cu clienții sau viitorii clienți, prin folosirea contului propriu,
– Oferim posibilitatea furnizorilor de servicii de a-și îmbunătăți serviciile prin recenziile și părerile scrise de către consumatori.

Termeni introductivi

Aceşti termeni şi condiţii, care pot fi amendaţi din când în când, se aplică direct sau indirect (prin distribuitori) tuturor serviciilor noastre disponibile online, prin e-mail sau telefon. Prin accesarea, căutarea şi utilizarea website-ului nostru (mobil) sau a oricărei aplicaţii pe orice platformă (numite în continuare ˝Platformă˝) şi/sau prin efectuarea unei rezervări, confirmaţi şi sunteţi de acord că aţi citit, înţeles şi aţi fost de acord cu toţi termenii şi condiţiile precizate mai jos (inclusiv declaraţia de confidenţialitate).

Aceste pagini, conţinutul şi infrastructura acestor pagini şi serviciul de rezervări online oferite de noi pe aceste pagini şi prin acest website sunt în proprietatea, operate şi furnizate de pringalati.ro, proprietate al Triveo Media AD SRL, şi sunt furnizate doar pentru uzul dumneavoastră personal, non-comercial, conform termenilor şi condiţiilor de mai jos. Relația pe care o avem cu Furnizorii de Servicii este guvernată de termeni și condiții separate, care guvernează relația comercială pe care o avem cu fiecare dintre acești Furnizori de Servicii. Fiecare Furnizor de Servicii acționează într-o manieră profesională vis-à-vis de pringalati.ro atunci când face disponibil un produs și/sau serviciu pe sau prin pringalati.ro (atât pentru relația business-to business, cât și pentru relația business-consumator ).

Vă rugăm să rețineți că Furnizorii de Servicii pot avea, pot declara aplicabile și/sau pot solicita (acceptarea) – pe lângă politicile și informațiile importante afișate pe website, propriii termeni și condiții (de livrare / expediere / transport / utilizare) și reguli ale casei pentru folosirea, accesarea și consumarea Serviciilor .

Definiții

„pringalati.ro”, „noi”, „nostru” înseamnă Triveo Media AD SRL, societate cu răspundere limitată înregistrată conform legislației din România, cu sediul social în România, cu sediul in Galati, Str. Av. Vasile Craiu, Nr.11, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J17/306/2014, C.I.F.  RO32919429.

„Platforma” înseamnă website-ul (mobil) şi aplicaţia deținută, controlată, administrată, menținută și/sau găzduită de către pringalati.ro

„Furnizor de Servicii” înseamnă furnizorul profesional de servicii / produse de orice fel care pune la dispoziția consumatorilor aceste facilități.

„Consumator” înseamnă persoanele care folosesc platforma și au posibilitatea de a beneficia de serviciile oferite de „Furnizorii de Servicii”.

Caracteristicile și natura serviciilor noastre

pringalati.ro nu (re)vinde, închiriază sau oferă niciun produs sau serviciu.

Informaţiile pe care vi le transmitem sunt bazate pe informaţiile pe care Furnizorii de Servicii ni le transmit nouă sau le publica insasi Furnizorii de Servicii. Ca atare, Furnizorii de Servicii care își promovează Serviciile / Produsele pe Platformă primesc un acces la sistemele noastre și la extranet prin care sunt exclusiv responsabili pentru actualizarea informaţiilor referitoare la preţuri/taxe, disponibilitate, politici, condiții şi alte informaţii relevante care sunt publicate pe Platforma noastră.

Deşi utilizăm aptitudini corespunzătoare şi grijă în executarea Serviciilor noastre, nu vom verifica dacă şi nu garantăm că toate informaţiile sunt exacte, complete sau corecte, nici nu putem fi făcuţi răspunzători pentru orice eroare (incluzând erori tipografice sau evidente), orice întreruperi (fie că se datorează oricărei defectiuni (temporare şi/sau parţiale), reparaţii, actualizări sau întreţineri ale Platformei noastre sau altele), pentru informaţii inexacte, înşelătoare sau neadevărate, sau netransmiterea informaţiilor. Fiecare Furnizor de Servicii rămâne responsabil tot timpul pentru exactitatea, integritatea şi corectitudinea informaţiilor (descriptive) (incluzând preţuri/taxe, politici și condiții şi disponibilitate) prezentate pe Platforma noastră. Platforma noastră nu constituie şi nu ar trebui să fie privită ca o recomandare sau susţinere a calităţii, nivelului serviciilor sau clasificarea oricărui Furnizor de Servicii (principale sau auxiliare) ) făcut disponibil.

Serviciile noastre sunt disponibile exclusiv pentru utilizarea personală şi non-comercială. De aceea, nu aveţi permisiunea de a revinde, deep-link, folosi, copia, monitoriza (de ex. spider, scrape), afişa, salva sau reproduce orice conţinut sau informaţie, software, produse sau servicii disponibile pe Platforma noastră pentru orice activitate sau scop comercial sau competitiv.

Orice erori şi greşeli (inclusiv tipărire greşită) nu sunt executorii.

pringalati.ro va respectă intimitatea.

În această privință vă invităm să citiți politica de confidențialitate și cookie-uri pentru informații suplimentare.

Dacă nu este indicat altfel, serviciul nostru este gratuit pentru consumatori, deoarece, spre deosebire de multe alte părți, nu vă vom percepe taxe pentru Serviciile noastre .

Listarea unui afaceri atat de Furnizorii de Servicii insasi cat si o alta persoana este GRATUITA

Nu este necesar ca Furnizorii de Servicii sa aiba o relație comercială cu pringalati.ro pentru a fi prezenti pe Platformă. pringalati.ro este o platformă deschisă în care utilizatorii finali își pot pune la dispoziție produsul sau serviciul; in acelasi timp pringalati.ro nu permite părților neprofesionale să ofere sau să-și vândă produsele si/sau serviciile pe sau prin pringalati.ro.

Listarea unei afaceri pe Platforma pringalati.ro poate fi facuta si de o persoana independenta de afacere cu posibilitatea ca afacerea listata sa poata fi revendicata de reprezentantul afacerii in vederea administrarii sau a stergerii acesteia.

Listarea unei afaceri poate fi stearsa la cererea reprezentatului afacerii printr-o notificare trimisa pe mail la adresa de[at]pringalati.ro. Triveo Media AD se obliga sa stearga listarea afacerii in termen de 15 zile calendaristice de la data primirii notificarii.

Corespondența

Prin folosirea Platformei sunteți de acord ca pringalati.ro să vă trimită anumite tipuri de corespondență pe cale electronică. Spre exemplu , dar nu în mod limitativ: email-uri de înregistrare, de confirmare, de creare conturi și parole, etc.

pringalati.ro nu răspunde de corespondența primită de la Furnizorii de Servicii, de calitatea și conținutul acesteia.

pringalati.ro neagă orice responsabilitate cu privire la comunicarea cu Furnizorul de Servicii pe sau prin platforma sa.

Orice reclamație sau plângere împotriva pringalati.ro trebuie să fie depusă cu promptitudine, dar în orice caz, în termen de 20 de zile calendaristice de la data întâmplării/sesizării faptei întâmpinate. Orice reclamație sau plângere depusă după expirarea perioadei de 20 de zile calendaristice poate fi respinsă, iar reclamantul își pierde orice drept de compensare (de daune sau în bani).

Consumatori (în Spațiul Economic European): Vă sfătuim să ne anunțați în prealabil despre orice reclamații prin contactarea Serviciului Clienți. Dacă aceasta nu rezolvă plângerea dvs., puteți să vă încărcați reclamația prin intermediul platformei ODR a Comisiei Europene. Această platformă pentru soluționarea online a litigiilor se găsește aici: http://ec.europa.eu/odr .

Recenzii, Comentarii, Evaluări

pringalati.ro oferă posibilitatea consumatorilor de a scrie recenzii, comentarii și evaluări Furnizorilor de Servicii în secțiunea special dedicată. Evaluările pot fi atât cu valențe pozitive, cât și negative și au în vedere în mod exclusiv produsele sau serviciile oferite de Furnizorii de Servicii pe site. Utilizatorii se obligă să întocmească evaluari bazate pe date realistice, care să respecte legislația aplicabilă privind drepturile de autor, drepturile de proprietate intelectuală, drepturile de licență, marcă înregistrată etc. Utilizatorul se obligă să nu furnizeze nici un fel de informații înșelătoare în review-ul înregistrat. Utilizatorul trebuie să ia în considerare că, ori de câte ori postează un mesaj, adresa sa de IP este înregistrată.
În cazul în care pringalati.ro constată încălcarea Termenelor și Condițiilor în mod repetat, acesta își rezervă dreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului de a înscrie în secțiunea de recenzii de pe platformă.

Este la libera exprimare părerea fiecărui utilizator precum și conținutul recenziilor, mai puțin în următoarele cazuri :

pringalati.ro nu va accepta comentarii care :
– Conțin limbaj obscen explicit, înjurături, limbaj violent, discriminator, ameninţări,
– Menționează nume complete sau includ atacuri personale la adresa unor angajaţi indentificaţi prin nume,
– Promovează activităţi ilegale (droguri, prostituţie),
– Menționează numele unor website-uri, includ e-mailuri și adrese, numere de telefon, date ale cardului de credit,
– Au conţinut politic sensibil,
– Conțin poze/imagini obscene.

pringalati.ro şi Furnizorul de Servicii au dreptul de a înceta relaţia din orice motiv (inclusiv în cazul încălcării contractului său al (anunţării) falimentului) respectând perioada relevantă de notificare stabilită de părţi.

pringalati.ro NU ESTE RĂSPUNZĂTOARE DE CONȚINUTUL NICIUNEI EVALUĂRI, RECENZII SAU COMENTARII, ACESTEA FIIND EXCLUSIV OPINIA CELUI CARE POSTEAZĂ.

Repudiere

Cu privire la limitările stabilite în aceşti termeni şi condiţii, şi în limita permisă de lege, nici noi, nici unul dintre funcţionarii, directorii, angajaţii, reprezentanţii, subsidiarii, companiile noastre afiliate, distribuitorii, partenerii (de distribuţie) afiliaţi, împuterniciţii, agenţii sau alte părţi implicate în crearea, sponsorizarea, promovarea sau punerea la dispoziţie a website-ului şi conţinutului său în alt mod nu vor fi responsabili pentru orice pierdere sau pagubă punitivă, specială, indirectă sau importantă, orice pierdere de producţie, de profit, de venit, de contract, pierdere sau păgubire a reputaţiei şi al bunului renume, pierdere de creanţe, orice inacurateţe legată de informaţii (descriptive) (inclusiv preţuri, disponibilități şi clasificări) ale Furnizorului de Servicii care sunt prezentate pe platforma noastră, serviciile executate sau produsele oferite de Furnizorul de Servicii sau alți parteneri de afaceri, orice pagube, pierderi sau costuri (directe, indirecte, importante sau punitive) plătite sau suportate de dumneavoastră, produse de, apărute ca urmare a sau în legătură cu utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau de întârzierile Platformei noastre, sau orice rănire, moarte, pagube ale proprietăţii (personale) sau alte pagube, pierderi sau costuri (directe, indirecte, speciale, rezultate sau punitive) suferite, produse sau plătite de dumneavoastră, fie datorită unor acte (legale), erori, încălcări ale legii, neglijenţe (crase), comportament neadecvat benevol, omisiuni, neexecutare, reprezentări defectuoase, prejudiciu sau răspundere strictă sau atribuibilă (total sau parţial) Furnizorului de Servicii sau altor parteneri de afaceri ai noștri (inclusiv angajaţilor, directorilor, agenţilor, reprezentanţilor sau companiilor lor afiliate) ale căror produse sau servicii sunt puse (direct sau indirect) la dispoziție, oferite sau promovate pe sau prin intermediul Platformei, incluzând orice anulare, grevă, forţă majoră sau orice alt eveniment mai presus de controlul nostru.

Site-ul nostru conţine link-uri către alte site-uri web. Vă rugăm să luaţi notă de faptul că nu suntem responsabili pentru practicile de confidenţialitate ale acestor site-uri web şi va sfătuim să citiţi declaraţiile de confidenţialitate ale fiecărui site care colectează informaţii personale.

pringalati.ro nu își asumă răspunderea pentru utilizarea, validitatea, calitatea, ajustarea, adecvarea și dezvăluirea cuvenită a Serviciilor/Produselor oferite de Furnizorii de Servicii și nu face nicio declarație, garanție sau condiții de orice fel în acest sens, indiferent dacă este implicită, legală sau nu, inclusiv orice garanții implicite de vandabilitate, titlu, non-încălcare sau adecvare pentru un anumit scop. Recunoașteți și sunteți de acord că Furnizorul de Servicii relevant este singurul responsabil și își asumă toată responsabilitatea și răspunderea în legătură cu serviciile/produsele oferite (inclusiv garanțiile și declarațiile făcute de Furnizorul de Servicii). pringalati.ro nu este un (re)vânzător al serviciilor/produselor. Plângerile sau revendicările cu privire la Servicii/produse oferite de Furnizorii de Servicii (inclusiv legate de prețul, politica sau solicitările specifice oferite de clienți) trebuie tratate de Furnizorul de Servicii. pringalati.ro nu își asumă răspunderea pentru astfel de reclamații, revendicări și garanții (ale produsului/serviciului).

Încărcând fotografiile/imaginile în sistemul nostru (de ex. pe lângă un comentariu) certificaţi, garantaţi şi sunteţi de acord că deţineţi copyright-ul asupra acestora şi că sunteţi de acord ca pringalati.ro să poată folosi fotografiile/imaginile încărcate pe website-ul său şi în aplicaţiile mobile, precum şi în materialele şi publicaţiile promoţionale (online/offline) după cum pringalati.ro consideră potrivit, la propria sa discreţie. Acordaţi pringalati.ro drepturi şi licenţă non-exclusive, la nivel mondial, irevocabile, necondiţionate şi perpetue pentru a folosi, reproduce, afişa, a comanda să fie reproduse, distribui, sublicenţia, comunica şi disponibiliza fotografiile/imaginile, după cum pringalati.ro consideră potrivit, la propria discreţie. Prin încărcarea acestor fotografii/imagini, persoana care le încarcă acceptă responsabilitatea morală şi legală completă asupra tuturor revendicărilor făcute de terţe părţi (incluzând dar nelimitându-se la Furnizori de Servicii), datorită utilizării şi publicării de către pringalati.ro a acestor fotografii/imagini. pringalati.ro nu deţine şi nu aprobă fotografiile/imaginile încărcate. Fidelitatea, corectitudinea şi dreptul de a folosi toate fotografiile/imaginile sunt asumate de persoana care le-a încărcat şi nu este responsabilitatea pringalati.ro.

pringalati.ro neagă orice responsabilitate şi răspundere faţă de imaginile afişate. Persoana care a încărcat fotografiile garantează că acestea nu conţin virusuri, cai troieni, fişiere infectate şi că nu conţin materiale pornografice, ilegale, obscene, ofensatoare, nepotrivite sau faţă de care se poate obiecta şi că nu încalcă drepturile nici unei terţe părţi (drept de proprietate intelectuală, copyright, drept la intimitate). Orice fotografie/imagine care nu întruneşte criteriile de mai sus nu va fi afişată şi/sau poate fi îndepărtată/ştearsă de pringalati.ro, oricând şi fără notificare anterioară.

Politica de vanzare online

prinGalati.ro nu este un magazin online și nu este responsabil pentru acuratețea informațiilor furnizate de parteneri, inclusiv prețurile, descrierile produselor, dimensiunile, disponibilitatea sau corectitudinea imaginilor. Înainte de fiecare achiziție, vă recomandăm să revizuiți datele de pe site-ul magazinului online la care ați fost redirecționat(ă) din prinGalati.ro. Toate produsele oferite sunt supuse condițiilor stabilite de terți și prinGalati.ro nu este responsabil pentru acestea.

Produsele listate pe prinGalati.ro sunt de două tipuri:

Produse vândute prin intermediul prinGalati.ro direct de către furnizorul și creatorul respectivului produs, caz în care comanda pe care clientul final o face prin intermediul prinGalati.ro este procesată mai apoi direct de către furnizor; comunicarea și întreg procesul juridic legal legat de o comanda revin exclusiv relației client final – furnizor (creatorul respectivului produs). prinGalati.ro reprezintă doar o platformă care intermediază relația dintre clientul final și furnizor. Din momentul în care vă faceți comanda prin intermediul prinGalati.ro, acționăm exclusiv ca intermediar între dvs. și Furnizor. Orice dispută/litigiu (de orice natură) apărută între furnizor și clientul final reprezintă strict un conflict juridic între furnizorul serviciului/produsului/experienței respective și clientul final care l-a achiziționat/rezervat/închiriat, iar prinGalati.ro este absolvit de orice răspundere de natură juridică ori financiară.

Produse vândute prin intermediul sistemelor de afiliere puse la dispoziție de furnizori de produse/servicii, caz în care în momentul în care clientul final dorește să efectueze o rezervare cu privire la un astfel de produs, la apăsarea butonului “Comanda acum”, „Vezi Produs” sau “Adaugă in Cos”, acest buton va redirecționa clientul final spre magazinul care vinde acest produs. Comunicarea și întreg procesul juridic legal legat de o comanda revin exclusiv relației client final – furnizor (creatorul și vânzătorul respectivului produs), în cazul de față fiind magazinul online (site-ul web) spre care a fost redirecționat clientul final. prinGalati.ro reprezintă doar o platformă care intermediază relația din utilizator și furnizor. În acest caz utilizatorul se supune termenelor și condițiilor impuse de furnizorul spre care a fost redirecționat.

Drepturi de proprietate intelectuală

Software-ul necesar serviciului nostru sau disponibil şi utilizat pe Platforma noastră şi drepturile de proprietate intelectuală (inclusiv copyright) ale conţinuturilor, informaţiilor şi materialelor de pe Platforma noastră sunt proprietatea Triveo Media AD SRL. şi a Furnizorilor de Servicii.

pringalati.ro are proprietatea exclusivă asupra tuturor drepturilor de proprietate intelectuală, titlurilor şi intereselor, designului şi funcţionalităţilor (inclusiv infrastructura) Platformei pe care serviciul este oferit (inclusiv în ceea ce priveşte comentariile clienţilor şi conţinutul tradus) şi nu aveţi dreptul să copiaţi, scrape, (hyper-/deep) link, publicaţi, promovaţi, vindeţi, integraţi, utilizaţi, combinaţi sau folosiţi în alt mod conţinutul (inclusiv orice traduceri ale conţinutului şi comentariile clienţilor) sau marca noastră fără permisiunea noastră expresă, în scris. În măsura în care veţi folosi sau combina (în întregime sau parţial) conţinutul nostru (tradus) (inclusiv comentariile clienţilor) sau veţi avea în alt mod drepturi de proprietate intelectuală asupra Platformei sau a oricărui conţinut (tradus) sau a comentariilor clienţilor, prin prezenta atribuiţi şi transferaţi toate aceste drepturi de proprietate intelectuală către pringalati.ro. Orice utilizare ilegală sau oricare dintre acţiunile sau comportamentele menţionate anterior vor constitui o încălcare materială a drepturilor noastre de proprietate intelectuală (inclusiv a drepturilor de copyright şi baze de date).

Legea aplicabilă, jurisdicția și soluționarea litigiilor

Acești termeni și condiții și furnizarea serviciilor noastre vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legislația română.

Orice diferend care decurge din acești termeni și condiții generale și serviciile noastre vor fi prezentate exclusiv instanțelor competente din Galati, România. Pentru consumatori (în Spațiul Economic European): Vă sfătuim să ne anunțați în prealabil despre orice reclamații prin contactarea Serviciului Clienți. Dacă aceasta nu rezolvă plângerea dvs., puteți să vă încărcați reclamația prin intermediul platformei ODR a Comisiei Europene. Această platformă pentru soluționarea online a litigiilor se găsește aici: http://ec.europa.eu/odr.

În cazul în care orice prevedere a acestor termeni şi condiţii este sau devine invalidă, neaplicabilă sau neobligatorie, veţi rămâne sub obligativitatea tuturor celorlalte prevederi ale acestora. În acest caz, prevederile invalide vor fi totuşi aplicate pe atât pe cât permite legislatura în vigoare şi veţi fi cel puţin de acord să acceptaţi un efect similar cu cel al prevederilor invalide, neaplicabile sau neobligatorii, coform conţinutului şi scopului acestor termeni şi condiţii.

Modificarea prezentelor Termeni si Conditii

pringalati.ro isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificind versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, pringalati.ro va va putea notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj in contul dvs. de utilizator al pringalati.ro si prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site, in contul dvs de utilizator si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii linkului privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

Date despre pringalati.ro și Furnizorii de Servicii

Platforma pringalati.ro este deținută în totalitate de Triveo Media AD., care este o companie privată și cu răspundere limitată, înregistrată conform legilor din România, având sediul in Galati, Str. Av. Vasile Craiu, Nr.11, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J17/306/2014, C.I.F.  RO32919429.

pringalati.ro colaborează cu Furnizori de Servicii de pe teritoriul României. Furnizorii de Servicii nu controlează, administrează, menţin sau găzduiesc în nici un fel Platforma. Furnizorii de Servicii nu au nici o putere sau autoritate să reprezinte pringalati.ro sau să încheie orice contract în numele sau pe socoteala pringalati.ro.

CONTRACT DE PRESTARI SERVICII / PUBLICITATE

Art.1. Condiţii generale şi Termenii contractuali
Prezentele condiţii generale şi termenii contractuali pentru serviciile de publicitate prestate de SC Triveo Media AD SRL , cu sediul in Galati, Str. Av. Vasile Craiu, Nr.11, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J17/306/2014, C.I.F.  RO32919429, numar de telefon 0746 994 590, e-mail de[at]pringalati.ro, reprezentata legal de administrator Cornici Nicolae, denumita in continuare Triveo Media AD SRL, fac parte integrantă din contractul de prestări servicii de publicitate – comandă de publicitate, denumit în continuare Contract.

Art.2. Obiectul contractului
Triveo Media AD prin www.pringalati.ro publică pentru client anunţuri cu conţinut online, alte tipuri de anunţuri, bannere online, în scopul de a face cunoscut şi de a informa despre existenţa şi activitatea clientului.

Art.3. Obligatiile prestatorului
3.1. În cazul anunţurilor online:
– sa ofere serviciile de listarea a afacerilor cu titlu gratuit
– sa pastreze active anunturile, listarile, promovarile si reclamele Furnizorilor de Servicii conform pachetelor si perioadei alese de catre acesta

Art.4. Obligatiile clientului (Furnizorul de Servicii)
4.1. Prin adaugarea unei sau mai multe listari, clientul este de acord cu acest contract de publicitate, termeni si conditiile / politica de confidentialitate al platformei www.pringalati.ro.
4.2. Să nu revendice drepturile de autor asupra graficii realizate de Triveo Media AD (daca este cazul). Acest contract nu implică un transfer de copyright sau de marcă, sau al altor drepturi de proprietate intelectuală.
4.3 Clientul executa singur si pe propria raspundere listarea, materialul ce va fi prezent pe platforma. Astfel, clientul este singura parte care raspunde de continutul materialelor (poze, imagini, link-uri, texte si /sau alte materiale). Clientul raspunde in totalitate de listarea introdusa sau cea revendicata de pe platforma pringalati.ro .
4.4 In cazul in care listarea a fost facuta de o persoana independenta de afacere revendicarea acestei listari/afaceri pe platforma se poate efectua numai de un reprezentant legal al firmei al cui proprietate este afacerea listata. Prin revendicarea afacerii persoana care executa aceasta operatiune, declara ca este reprezentant legal al firmei respective.
4.5 Sa respecte utilizatorii platformei www.pringalati.ro, care folosesc, vizualizeaza platforma, precum si pagina personala a clientului.

Art.5. Pret si modalitati de plata
Listarea unei afaceri de catre Furnizorul de Servicii insusi sau de catre o alta persoana, precum si revendicarea listarii, toate acestea sunt oferite GRATUIT pe Platforma pringalati.ro

Art. 6. Durata contractului
Contractul incepe la data aprobarii listarii de catre administratorii Platformei. Listarea va fi afisata pe platforma www.pringalati.ro imediat ce aceasta a fost aprobata.

Art.7. Incetarea contractului
Art.7.1. Contractul încetează la termen sau cu acordul părţilor.
Art.7.2. Triveo Media AD poate denunţa unilateral contractul de plin drept fără intervenţia instanţelor de judecată şi fără îndeplinirea altor formalităţi, în următoarele situaţii:
In cazul in care clientul a introdus/postat date/texte/imagini cu caracter obscen sau jignitor pentru alte persoane/companii/firme.
Clientul poate renunta la contractul incheiat cu Triveo Media AD prin notificare in scris cu 15 zile calendaristice inainte de anularea contractului.

Art.8. Raspunderea contractuala
Forţa Majoră şi Cazul Fortuit exonerează de răspundere partea care le invocă, prin notificare scrisă, în termen de 3 zile de la producerea lor.

Art.9. Alte clauze
9.1. Triveo Media AD îşi rezervă dreptul de a modifica site-ul pe care il deţine şi il gestionează.
9.2. Triveo Media AD are dreptul să nu afişeze sau să suspende afişarea listarilor şi/sau bannerelor postate de client, în cazul în care va constata că acestea ar prejudicia sub orice formă persoane fizice sau juridice, ar încălca legislaţia în vigoare, sau ar contraveni bunelor moravuri.
9.3. Clientul declară că:
– listarile, cuvintele sau grafica, respectă prevederile legale, nu prejudiciază în niciun fel un terţ şi îşi asumă întreaga răspundere pentru forma şi conţinutul acestora, garantându-l pe Triveo Media AD în acest sens.
– înţelege să nu folosească grafică realizată de Triveo Media AD în relaţiile cu terţii (daca este cazul) fără acordul Triveo Media AD
– îşi asumă integral răspunderea pentru materialele şi textele publicate în listarile proprii
– este de acord ca datele şi informaţiile din listarile proprii (text şi grafică) precum şi datele sale de identificare să fie stocate, prelucrate şi făcute publice. Este de acord să primească informaţii cu caracter comercial, prin orice mijloace de comunicare, ce nu necesită intervenţia unui operator.
– a fost informat asupra dreptului de acces, intervenţie, opoziţie şi asupra tuturor celorlalte drepturi privind prelucrarea datelor cu caracter personal, ale persoanelor fizice prevăzute de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date şi Legea nr. 506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, pe care le pot exercita prin transmiterea unei cereri scrise, semnate şi datate la sediul Triveo Media AD
9.4. Orice alte informaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul Relaţii cu Clienţii, telefon 0746 994 590.

Art.10. Litigii
10.1. Eventualele litigii intervenite între părţi vor fi rezolvate pe cale amiabilă, în caz contrar, părţile convin să fie de competenţa instanţelor judecătoreşti de unde este situat sediul central Triveo Media AD.
10.2 In drept acest Contract de Prestari Servicii / Publicitate are valoare de contract semnat de ambele parti. Folosirea serviciilor oferite de www.pringalati.ro tine loc de semnatura traditionala aplicata pe orice contract. La intocmirea acestui contract se tine cont de dispozitiile Codului Civil, Codului Comercial, precum si de actele normative existente in vigoare la data incheierii acestuia.

Redactia PrinGalati.ro

Promovează-ți afacerea pe prinGalati.ro

Spune povestea afacerii tale într-un mod inedit!

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola