Concert EUFONIC, CEDRY2K & STRES, pe 27 martie la Club INFINITY

Amatorii de hip-hop din Galaţi vor avea parte de o seară incendiară în compania lui Eufonic, pe 27 martie, la Club INFINITY, unde vor  putea să asculte live, în premieră, primul album solo semnat de Eufonic.

Albumul are 11 piese de rap clasic, cu beaturi agresive și o lirică orientată spre teme sociale și susținute, atât de MC-ul gălățean, cât și de colegii săi din Haarp Cord.
Pe scena se vor mai urca alaturi de el, colegii lui de trupa, Cedry2k si Stres, sustinuti de Dj-ii Chronic (care se vor ocupa de warm-up si after-party). In deschiderea show-ului vor canta G.U.S., o trupa de hip-hop cunoscuta publicului galatean.
Crăciun Marius Stelian a început să se facă cunoscut sub numele de Cedry2K, remarcându-se printre ascultătorii genului Hip-Hop prin subiectele profunde și învățăturile de viață pe care le aborda într-un mod sublim, prin intermediul timbrului său special și liricii complexe. Subiectul principal al muzicii sale este lupta pentru dreptate, pentru bine, promovarea adevăratelor valori românești.
Accesul in club se face la ora 21:00, iar biletele pot fi achizitionate doar de la intrarea, pretul unui bilet fiind 15 lei.

concert-eufonic

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola