Clienții din Galați descoperă farmecul și eficiența încălzirii cu sobele premium tip șemineu de la PEFOC

sobe tip semineu

Tot mai mulți clienți din Galați au început să aprecieze la adevărata valoare atmosfera inedită, dar și căldura inconfundabilă a lemnelor de foc, oferite de sobele șemineu premium. De-a lungul vremii, încălzirea cu ajutorul sobelor a reprezentat o soluție la ordinea zilei. Astăzi, după o adevărată revoluție tehnologică a producătorilor de soluții termice alternative, clienții descoperă gama de sobe pe lemne premium întâlnită în casele românilor pregătiți pentru iernile geroase, dar care caută și acel bonus de design exclusivist.

Întreaga gamă de sobe din stocul meșterilor sibieni de la PEFOC, firmă 100% românească recunoscută pentru calitatea produselor și serviciilor dedicate universului termic alternativ, beneficiază de un design minimalist, se comportă și funcționează ca un șemineu obișnuit, dar aspectul este unul inedit ce punctează major la rusticitate și durabilitate în timp, grație materialelor premium din care sunt fabricate.

În rândurile următoare, îți prezentăm două dintre cele mai populare modele de sobe rustice pe lemne, împreună cu caracteristicile tehnice și particularitățile acestora, pentru ca tu să fii perfect informat înainte de a te hotărî să achiziționezi pentru căminul tău un astfel de produs.

Soba Wektor Crem

Este o sobă pe lemne, căptușită la interior cu șamotă iar în exterior, îmbrăcată cu cahle decorative din teracotă albă sau neagră. Este un model minimalist, instalarea acesteia fiind deosebit de facilă și rapidă în orice locuință. Finisajul este clasic cu tușe fine moderne, reușind să îmbine stilul rustic cu cel contemporan. Pereții exteriori ai camerei de ardere sunt fabricați din oțel refractar de înaltă calitate cu o compoziție ridicată de carbon pentru o rezistență mare la temperaturi înalte.

Astfel, se realizează și un schimb termic mai eficient, mulțumită deflectorului amplasat în partea superioară a camerei de ardere, soba rivalizând cu orice șemineu sau termoșemineu cu boiler din punct de vedere al eficienței termice și al energiei calorice degajate. Ca majoritatea produselor PEFOC, soba este confecționată doar din materiale de cea mai înaltă calitate, beneficiază de garanție de 5 ani și se bucură de un randament crescut și durabilitate crescută în timp.

Soba BK – 8kw

Sora mai mare al modelului prezentat mai devreme, BK este o sobă prevăzută cu modele cu cahle din teracotă, ce oferă o vizibilitate amplă asupra flăcării, fiind modele tradiționale de sobe pe lemne, ideale pentru case cu design clasic, rustic sau chiar modern, cabane la munte sau case de vacanță. Soba de teracotă BK-8kw este căptușită la interior cu un material special, denumit șamotă, pentru a menține sticla cât mai curată în timpul arderii.

Soba poate fi racordată la admisia de aer din exterior pentru a nu consuma oxigenul din casă și pentru a asigura o tragere mai bună. Extrem de eficientă, fiind capabilă să încălzească cu ușurință o încăpere medie din punct de vedere al suprafeței, acest model de sobă rustică este disponibilă în două nuanțe: negru și alb, potrivindu-se de minune oricărui stil de locuință, indiferent că vorbim despre o poveste arhitecturală în stil clasic, vintage sau chiar modern.

Așadar, o sobă pe lemne păstrează aspectul unui șemineu, dar îi oferă și o notă rustică, fiind mult mai compactă, mai ușor de amplasat în locuință și deosebit de rezistentă. Dacă te-ai decis, dar nu ești hotărât ce model ți se potrivește, accesează portofoliul complet de pe site-ul oficial www.pefoc.ro unde poți găsi aproape orice produs. Începând de la sobe rustice sau moderne, șeminee pe lemne, șeminee pe gaz sau șeminee electrice și până la kit-uri profesionale de cos de fum ceramic, accesorii și materiale de construcții specializate, lasă-te pe mâna adevăraților profesioniști și bucură-te că ai luat cea mai bună decizie pentru căldura și confortul absolut al căminului tău!

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola