Invitaţie la cea de-a doua ediţie a salonului UGAL INVENT

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, în parteneriat cu Asociaţia Generală a Inginerilor din România (AGIR), îi invită pe toţi gălăţenii să descopere noile invenţii care vor fi expuse la cea de-a doua ediţie a Salonului UGAL INVENT, care se va desfăşura în perioada 7-9 octombrie 2015, în holul instituţiei din strada Domnească nr. 47.

Invent

UGAL INVENT va fi locul ideal de întâlnire al inventatorilor, inovatorilor, cercetătorilor cu oameni de afaceri şi întreprinzători interesaţi să pună în practică rezultatele.
În cadrul acestui eveniment vor fi înscrise invenţii din domeniile: Mecanică, Informatică, Instalaţii sanitare, Mijloace de transport, Agricultură, Protecţia mediului, Alimente, Medicină, Metode şi materiale pentru învăţământ, Sport şi Publicitate.
Pentru a participa la Salon, expozanţii trebuie să completeze un formular de înscriere, care are rol de cerere de participare şi care se transmite la Secretariatul Salonului ([email protected]) până la data de 4 octombrie 2015. Juriul Salonului UGAL INVENT este format din: Mihai Mihăiţă, preşedinte al Asociaţiei generale a inginerilor din România (AGIR), Laurenţiu Slătineanu, profesor la Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi, Doru Tătar – Inventator român, Nicolae Oancea, consultant ştiinţific, şi profesorii Leonard Domnişoru şi Constantin Apetrei.
În cadrul festivităţii de premiere a Salonului UGAL INVENT se vor acorda următoarele premii: Medalia de aur, Medalia de argint, Medalia de bronz, Premiul pentru inventatorul cel mai tânăr, Premiul pentru cea mai bună invenție realizată de o femeie, Premiul pentru inventatorul cel mai vârstnic, Premiul pentru excelență în cercetare, oferit unui doctorand şi Premiul pentru excelenţă în cercetare, oferit unui post-doctorand.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola