Concert Horia Brenciu & HB orchestra, Sala Sporturilor Galați, sâmbătă, 9 decembrie, ora 19:00

concert horia brenciu

Un cadou de sarbatori pentru noi toti: o seara de poveste, un concert de exceptie sustinut indragitul Horia Brenciu si HB orchestra pe acorduri suave de swing si jazz.

Horia Brenciu este un entertainer înnăscut care de-a lungul timpului a cucerit publicul din postura de solist vocal, actor sau gazdă a unor emisiuni TV. Împreună cu HB Orchestra, una dintre cele mai complexe orchestre din showbiz-ul românesc, carismaticul artist va pune în scenă un spectacol inedit, interpretând de la balade sentimentale până la refrene ritmate lansate de legendele rock’n’roll-ului, dar va face în egală măsură senzaţie cu melodiile proprii, printre care se numără foarte îndrăgitele hit-uri „Fac ce-mi spune inima” și „Hello”.

În anul 2002, Horia Brenciu a înființat trupa HB Orchestra alături de care a susținut concerte de excepție prin toată țara. Primul album a ieșit la lumină sub numele de „35” și a dat lumii cunoscutele piese ca „Funky Party”, „Cine ești tu?”, „Septembrie, luni” sau „Prolog”. Au urmat discurile „37” și „40+”.

Va asteptam pe toti cu drag la Galati sa petrecem impreuna o seara de neuitat.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola