Concertul The Mono Jacks, pe placul publicului

Gălățenii au avut parte, în weekendul ce a trecut, de muzică de calitate, cântată de o formație care nu are nevoie de lecții în această privință.
Formația The Mono Jacks din București, care abordează stilurile indie și rock alternativ, a concertat sâmbătă seară în clubul Scena, creând o atmosferă antrenantă în rândul spectatorilor. Numărul acestora nu a fost foarte mare, dar cei care au ales să-și petreacă seara în Scena, nu au regretat.
Încălzirea publicului a fost realizată de formația gălățeană Over, care a cântat, împreună cu cei prezenți, cele mai cunoscute hituri de muzică rock din întreaga lume. Nu au lipsit melodiile „Feel Good Inc” (Gorillaz), „Highway to hell” (AC/DC), „Smoke on the water” (Deep Purple) și multe altele, pe gustul fiecăruia dintre gălățenii de față. Într-un cadru prietenos, membrii de la Over s-au făcut plăcuți pe parcursul recitalului, datorită strânsei relații pe care o au cu publicul din Galați.
De asemenea, pe placul publicului a fost și formația cap de afiș, The Mono Jacks, concertul lor începând puțin după miezul nopții. La sosirea acesteia pe scenă, cei mai mulți spectatori s-au ridicat în picioare, pentru a dansa și cânta în voie, alături de cei patru membri. Printre piesele care erau și pe buzele fanilor, se numără „Maria”, „We”re all getting older”, „Come back girl” și „Woman”. Acordurile de chitare, sunetul tobelor și vocea lui Doru Trăscău, solistul trupei, au fost ingredientele unui concert de excepție, mult așteptat de gălățeni.Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola