2 seri de jazz in Scena, 26 – 27 octombrie

ScenaJazzFest-scenaPasionaţii acestui stil muzical se întâlnesc pe 26 octombrie pentru o seară de relaxare şi distracţie. Scena Jazz Fest îşi propune ca timp de 2 seri să ofere publicului galatean posibilitatea de a asculta un jazz original ce îmbină alte stiluri muzicale. Aceste seri se adresează în primul rând pasionaţilor de jazz, dar în egală măsură şi iubitorilor de muzică şi frumos în general.
Astfel, in seara de 26 octombrie, de la ora 21:00 va urca pe scena Luiza Zan Trio. Jimmy Cserkesz (chitara), Aron Ferenz (percutie) alaturi de Luiza Zan ne vor incanta cu acorduri cadentate, dar rafinate, de chitara, care se vor impleti armonios cu vocea patrunzatoare a Luizei.
Considerata cea mai buna voce de nu-jazz din Romania, Luiza Zan nu inceteaza sa exploreze diverse genuri muzicale, dovedindu-si calitatile vocale extraordinare alaturi de artisti talentati din intreaga lume. Cantarile ei pline de pasiune si poezie revarsa peste public vibratii pozitive.
Cei 3 vor fi urmati pe scena de Corneliu Stroe & Balkanamera Jazz Band. Muzica grupului este un melanj interesant şi spectaculos între bluesul nord american, jazz-ul latino si sonorităţile folclorului dobrogean, balcanic si oriental, transpus intr-un limbaj muzical modern, dovadă a multiculturalităţii generatoare de noi convieţuiri şi forme de artă. Aranjamentul muzical şi structurile pieselor poartă amprenta percuţionistului Corneliu Stroe, bun cunoscător al ritmurilor balcanice compuse, dar şi un exploziv baterist de blues şi latino jazz, care poate combina în acelaşi timp setul de tobe cu percuţiile orientale, (darbouka) sau cu cele latino-americane (bongos, timbales) într-o paletă ritmică exotică şi originală.
Urmatoarea seara va incepe tot de la ora 21:00 cu un concert Nadia Trohin, o voce frumoasa a jazzului romanesc, fosta solista a trupei Millenium, scolita de Mircea Tiberian, originara din Republica Moldova. Ea va canta alaturi de Alex Man la chitara si Michael Acker la contrabass.
Iar onoarea de a inchide aceste 2 seri de jazz din cadrul Scena Jazz Fest revine lui Marcian Petrescu si Trenului sau de Noapte. Marcian Petrescu este in acest moment unicul si cel mai bun muzicutist de blues, rhythm & blues, rock & roll si country din Romania.
Trenul de Noapte, un concept unic in Romania, fiind singura trupa adevarata de harmonica blues de pe piata in acest moment.
Amfitrionul celor 2 seri va fi Florian Lungu.
Biletele se achiziţionează de la sediul clubului SCENA (str. Brăilei cc Morilor).
Intrarea pentru bilete/abonamente achiziţionate în avans [până pe 25 octombrie] costa: 40lei/zi sau abonament 70lei/ambele zile.
În ziua evenimentului biletul costa 50 lei.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola