Saltele cu memorie OrtoFlex

saltea memory

Saltelele memory, cunoscute și sub denumirea de saltele cu spumă de memorie, sunt produse dintr-un material special numit spumă viscoelastică cu caracteristici impresionante si durabilitate crescuta . Acest tip de material a fost inițial dezvoltat de NASA pentru a oferi susținere și confort astronauților în timpul lansărilor spațiale. De-a lungul anilor, această tehnologie s-a extins în industria de saltele și a devenit populară datorită caracteristicilor sale distincte.

iSaltea va prezinta caracteristici pentru saltele cu memorie:

  1. Sensibilitate la temperatură: Spuma viscoelastică reacționează la căldura corpului, cedând și adaptându-se la forma specifică a corpului atunci când este expusă la căldură. Acest aspect ajută la distribuirea uniformă a presiunii, oferind suport și confort personalizat.
  2. Absorbție de mișcare: Un alt beneficiu al saltelelor cu memorie constă în capacitatea lor de a absorbi mișcarea. Acest lucru înseamnă că miscările unui partener în timpul somnului nu vor afecta în mod semnificativ celălalt partener, ceea ce poate fi benefic pentru cuplurile care au diferite obiceiuri de somn.
  3. Alinierea coloanei vertebrale: Datorită capacitatii de adaptare, saltelele memory pot contribui la alinierea corectă a coloanei vertebrale, reducând astfel presiunea exercitată asupra anumitor zone ale corpului și diminuând disconfortul la nivelul spatelui.
  4. Durată de viață: Calitatea materialului din care sunt fabricate saltelele cu memorie poate contribui la durabilitatea acestora. Cu toate acestea, durata de viață poate varia în funcție de calitatea generală a saltelei și de îngrijirea acesteia.
  5. Alergii: Deoarece spuma viscoelastică este densă și rezistentă la acarieni, saltelele cu memorie pot fi o opțiune bună pentru persoanele care suferă de alergii.

Este important să menționăm că, în timp ce mulți oameni apreciază confortul oferit de saltelele cu memorie, există și persoane care pot simți că acestea rețin căldura și pot părea mai calde în comparație cu alte tipuri de saltele. Alegerea unei saltele depinde în mare măsură de preferințele personale, stilul de dormit și eventualele probleme de sănătate sau alergii. In general o saltea cu memorie este mai confortabila.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola