Teatrul „Gulliver” deschide stagiunea 2019-2020

Teatrul de Păpuşi „Gulliver” Galaţi deschide stagiunea 2019-2020, în această duminică, la ora 10.30, cu spectacolul „Pinocchio”. O piesă clasică, însă mereu la fel de atractivă şi fascinantă, ce reuneşte eforturileşi talentul regizorului Daniel Stanciu, al scenografei Daniela Drăgulescu, al ilustratorului muzical Dan Bălan şi pe cele ale actorilor Adina Ariton, Marian Sterian, Elena Marin, Eduard Șișu, Gina Geru, Ionuţ Negrișanu, Aurelian Iorga.

Reprezentând un spectacol de referință, ”Pinocchio” vine la întâlnirea cu cei mici cu aventuri captivante, experiențe fascinante, bucuria jocului dar și a descoperirii lucrurilor și a transformării, prin inițiere și învățare. De fiecare dată,spectacolul “Pinocchio” umple inimile tuturor de emoţie, bucurie şi de dorinţa de a reveni, cu drag, la teatru.

Programul artistic al Teatrului de Păpuşi „Gulliver” din această toamnă va include cele mai îndrăgite poveşti din repertoriul teatrului. Luna septembrie aduce aproape de micii spectatori piesele „Pinocchio”, „De mână cu tine” şi „Peter Pan”, poveşti fermecătoare, apreciate deopotrivă de copii şi adulţi.

Spectatorii care doresc să îşi asigure locul din timp la reprezentaţiile Teatrului „Gulliver”pot accesa sistemul online de achiziţie a biletelor la următorul link https://bilete.teatrul-gulliver.ro. Rămâne, în continuare, disponibilă şi metoda clasică de cumpărare, de la casa de bilete, în ziua susţinerii spectacolului. În plus, acum biletele achiziţionate la casa de bilete pot fi achitate şi cu cardul. Preţurile biletelor au rămas aceleaşi, respectiv,12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Totodată, colectivul Teatrului„Gulliver” continuă participarea la cele mai importante festivaluri de animaţie din ţarăşi în perioada toamnei. Astfel, în septembrie, spectacolele păpuşarilor gălăţeni vor răspunde prezent lacea de-a 15-a ediție a Festivalului Internațional al Teatrului Contemporan de Animație ImPuls,organizat de Teatrul de Animație „Țăndărică”, la Festivalul Internaţional de Animaţie „Sub Bagheta lui Melin”, organizat la Timişoara de Teatrul pentru Copii şi Tineret „Merlin”, precum şi la Festivalul Internaţional al Teatrului de Animaţie EUROMARIONET 2019, organizat la Arad de către Teatrul Clasic „Ioan Slavici”.

Toţi cei care doresc să fie la curent cu activităţile, evenimentele şi noutăţile Teatrului Gulliver, pot consulta website-ul www.teatrul-gulliver.ro şi pagina de Facebook TeatrulGulliver.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola