Programările online pentru paşapoarte, disponibile pe platforma MAI

pasapoarte online

Serviciul de programare online pentru depunerea cererilor de paşapoarte este disponibil pe platforma HUB de servicii a Ministerului Afacerilor Interne.

„Noul serviciu de programare on-line pentru depunerea cererilor de paşapoarte introduce posibilitatea de a efectua o programare începând cu ziua curentă pentru o perioadă de 90 de zile calendaristice. Astfel, cetăţenii vor avea la dispoziţie posibilitatea realizării unei programări în funcţie de volumul şi dinamica solicitărilor de paşapoarte înregistrate în timp real”, a transmis MAI într-un comunicat, luni, 20 martie.

Potrivit sursei citate, platforma oferă modalități de comunicare ușoare și se adaptează la perioadele cu un număr mare de utilizatori.

Care sunt pașii pentru programarea la pașapoarte

Pentru completarea formularului de programare, întâi se alege judeţul, selectarea Locaţiei în care se doreşte depunerea cererii de paşaport și se va bifa opţiunea paşaport. Apoi, în câmpul „Numărul de persoane programate” se va selecta numărul persoanelor din familie pentru care se face programare.

Se va alege data şi ora la care se doreşte programarea, apoi se vor completa câmpurile: Nume, Prenume, Cod numeric personal, adresa de e-mail la care se vor primi datele programării, Număr de telefon (opţional), iar în câmpurile Persoane suplimentare se vor menţiona Numele, Prenumele şi CNP-ul fiecărei Persoane suplimentare.

Butonul „Salvează” se activează după ce este exprimat consimţământul expres cu privire la Politica de protecţie a datelor cu caracter personal, iar finalizarea programării se realizează prin selectarea butonului Salvează. Apoi, va fi trimis un mesaj la adresa de e-mail indicată, prin care se confirmă programarea. Neconfirmarea programării în termen de 30 de minute duce la anularea acesteia.


Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola