Plaja secretă din România de o frumusețe impresionantă. Parcă ai ajuns pe coasta Italiei

plaja secreta din Romania

Mulți dintre români ar merge în această vară într-o destinație în care nu au mai fost până acum, un loc care să îi încânte. Astăzi vă prezentăm care este plaja secretă din România de o frumusețe impresionantă. Acolo, parcă ai ajuns pe coasta Italiei.

Aceasta este plaja secretă din România. Este de o frumusețe rară, parcă te afli în Thailanda

Mulți dintre români habar nu au că în țara noastră există o plajă care se aseamănă cu una de pe coasta Italiei. Vă arătăm o plajă superbă, săpată în inima munților, care te va duce gândul departe, la cele mai exotice locuri. Nici nu zici că este din România.

Plaja secretă din țara noastră este aceea la care visezi de ani de zile, pntru că aici găsești multă natură și libertate. Toți cei cre ajung în zonă râmân muți de admirație

Pe această plajă uiți de toate

Este locul în care îți lași telefonul pe silent sau în cameră și te bucuri, măcar pentru câteva zile, numai de locul în sine. Plaja secretă. neștiută de foarte mulți români se regăsește la Șuncuiuș, în Bihor.

Este o plajă amenajată în inima Apusenilor, care beneficiază de nisip fin, sezlonguri ca la mare și un peisaj exotic care te poartă cu gândul la îndepărtata Thailandă. Cei care au fost acolo pot confrma că nu este o exagerare și asta datorită stâncilor existente în zonă.

Unde trebuie să vă cazați ca să aveți acces sigur la plaja secretă

Cei care vor să ajungă acol trebuie să știe că plaja aparține de pensiunea Lavinia. De asemenea, râul Criș trece prin apropiere, iar stâncile din jur completează perfect peisajul ca de poveste, care vă va fermeca astfel că veți reveni iar și iar în zonă. Pensiunea este una clasică, îngrijită, însă plaja și peisajele rămân punctul forte al locului.

Drumul până la plaja secretă este ușor accesibil cu mașina. Asfaltul este bun până la Șuncuiuș, iar de acolo mai sunt sunt de parcurs doar doi kilometri pe drum de țară.

Ce se mai poate vizita în zonă

De asemenea, acesta poate fi doar începutul unui traseu superb, care te poate purta spre câteva dintre cele mai spectaculoase peșteri din țarp: Izbândiș, Batanului, Vântului și Moanei. În zonă mai există o pensiune unde vă puteți caza, respectiv Grădia. De asemenea, plaja nu este foarte mare, motiv pentru care în sezonul estival locul poate să fie aglomerat.

Accesul pe plajă este prioritar pentru cei care sunt cazați la pensiunea Lavinia, și în măsura disponibilităților și pentru ceilalți turiști. Închirierea sezlongului costă 15 lei, iar prețul unei nopți de cazare este de 220 de lei pentru o cameră dublă, cu mic dejun, binențeles, în pensiunea Lavinia.


Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! prinGalati.ro preia articole din presa națională cu scopul de a oferi cititorilor informații utile și interesante din diverse surse online. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (playtech.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola