Ora Pământului 2016: Concert cu muzică live la chitară, pe Faleza Superioară

Ora Pământului, cea mai mare manifestare voluntară de mediu din istorie, programată anul acesta pe 19 martie, continuă tradiţia stingerii luminilor în mod simbolic.

ziua pamant

Campania de anul acesta are drept mesaj „Dăruieşte naturii din energia ta”. Asociaţia „Tinerii şi Viitorul” îi invita pe gălăţeni să stingă luminile în case şi să iasă la o tură cu bicicleta, o alergare scurtă sau o simplă plimbare simbolică prin oraş, împreună cu prietenii, vecinii, familia, colegii, sâmbătă, 19 martie, în scopul de a atrage atenţia asupra importanţei de a economisi resursele mediului înconjurător. În plus, între orele 20.30 şi 21.30, pe Faleza Superioară, este programat un concert cu muzică live la chitară, susţinut de Cătălin Fălcar, şi vor fi lansate lampioane.
Ora Pământului este un eveniment internaţional, care are ca scop sensibilizarea utilizatorilor de energie electrică faţă de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice. Ora Pământului constă în stingerea luminii şi oprirea aparatelor electrocasnice neesenţiale timp de o oră, în mod voluntar, atât de către consumatorii individuali cât şi de către instituţii şi unităţi economice.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola