O nouă declarație ANAF, obligatorie pentru românii care obțin venituri din chirii. Model de completare, unde trebuie depus documentul

anaf

Noi reguli pentru românii care obțin venituri din închirierea locuințelor. Începând cu data de 1 ianuarie 2023, aceștia vor fi obligați să completeze o nouă declarație. Modelul de completare a fost publicat. Află din rândurile următoare unde trebuie depus documentul!

Anunț important pentru românii care obțin venituri din chirii. O nouă declarație devine obligatorie

Românii care au locuințe pe care vor să le închiriereze trebuie să țină cont de noi reguli începând cu anul acesta. Mai exact, aceștia vor trebui să complete o nouă declarație. De la 1 ianuarie 2023, aceasta devine obligatorie pentru înregistrarea contractului de închiriere.

De curând, ANAF a publicat modelul de completare al declarației și a precizat că proprietarii pot depune documentul la Registratura ANAF, prin poștă sau online.

Aceasta poate fi găsit pe site-ul instituției AICI. Contractul trebuie încheiat între ambele părți (proprietar și chiriaș), în maximum 30 de zile de când locuința a fost dată spre închiriere. De asemenea, ANAF menționează că modificările făcute ulterior trebuie adăugate…


Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola