Cursuri gratuite de manichiurist-pedichiurist pentru tinerii fără loc de muncă printr-un proiect finanțat din Fonduri Europene

manichiura

Proiectul se numește “NEXT LEVEL – Oportunități de integrare durabilă pe piața muncii a tinerilor NEETs din Regiunea Sud-Est” și este implementat de Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Centrul de Consultanță și Studii Europene SRL (CCSE).

Proiectul oferă tinerilor fără loc de muncă din județele Regiunii Sud-Est (inclusiv Galați și Vrancea) posibilitatea de a participa la cursuri gratuite de calificare în ocupația de manichiurist-pedichiurist.

Te interesează meseria de manichiurist / pedichiurist?

Îți place să ai o manichiură perfectă și primești complimente pentru modelele de unghii pe care ți le-ai realizat chiar tu? Dacă răspunsul tău este DA și ai în prezent dificultăți în identificarea unui loc de muncă, ai ocazia să îți transformi hobby-ul într-o carieră profesională de succes.

Un specialist manichiură/pedichiură este persoana care oferă servicii de îngrijirea unghiilor pentru clienții lor. Lacul de unghii este doar o parte din ceea ce pot oferi manichiuriștii și pedichiuriștii. Pe lângă pictarea unghiilor clientului, o manichiuristă/pedichiuristă ar trebui să știe să aplice numeroase alte tehnici de unghii într-un mod sigur și eficient.

De asemenea, este nevoie să știi să modelezi, să retușezi și să cureți unghiile pentru a face clientul să se simtă cât mai răsfățat. Oamenii vin adesea la un salon de unghii pentru a scăpa de greutățile de zi cu zi, așa că mai multe persoane de profesie de manichiurist-pedichiurist sunt pregătite pentru oferirea de masaj la mâini și picioare clienților lor.

Această meserie presupune lucrul direct cu clientul, așa că o comunicare bună este o necesitate. De asemenea, va trebui să fii pregătită să dai sfaturi profesionale referitor la îngrijirea unghiilor și să cunoști și abilitățile practice de curățare și proiectare a unghiilor.

Cursurile de calificare de manichiurist-pedichiurist

Cursurile vor avea o durată totală de 360 ore – 120 ore teorie și 240 ore practică, fiind de calificare nivel 2 și sunt acreditate de către ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări).

Astfel, persoanele ce finalizează aceste cursuri vor obține o diplomă recunoscută la nivel național și internațional.

Cursul este special realizat pentru persoanele fără experiență ridicată în domeniu și se desfășoară într-un mediu prietenos și comod. În cadrul cursului veți avea ocazia să învățați detaliile și tehnicile practicate în această meserie și să lucrați cu produse profesionale.

Astfel, cursurile sunt foarte avantajoase pentru tinerii aflați la început de drum, cu experiență de lucru limitată.

Competențe dobândite / dezvoltate în cadrul cursului:

  • Pregătirea profesională
  • Igienizare, sterilizare și dezinfectare a locului de muncă și a instrumentelor folosite
  • Modul de utilizare al instrumentelor
  • Tehnici de executare a manichiurii și pedichiurii
  • Tehnici de masaj pentru mâini și picioare
  • Tehnici de finisare a manichiurii și pedichiurii
  • Aprovizionarea cu materiale etc.

În mod normal, astfel de cursuri ar putea avea un cost de peste 1300 de lei, dar prin proiectul NEXT LEVEL, tinerii fără loc de muncă pot beneficia de ele în mod gratuit.

Cine se poate înscrie?

La cursurile gratuite realizate în cadrul proiectului NEXT LEVEL se pot înscrie tinerii NEETs (fără loc de muncă și care nu urmează o formă de învățământ în prezent), cu vârsta între 16 și 29 de ani, din Regiunea Sud-Est (județele Galați, Constanța, Brăila, Buzău, Tulcea, Vrancea).

Vă puteți înscrie accesând pagina www.inscriere-next-level.ro și completând formularul din partea dreaptă a paginii. Experții din proiect vă vor contacta în cel mai scurt timp pentru a verifica dacă îndepliniți condițiile de eligibilitate în proiect și pentru a vă oferi mai multe detalii cu privire la proiect și procesul de înscriere în cadrul acestuia.

Menționăm că în cadrul proiectului se va realiza un număr limitat de cursuri de formare așa că cu cât vă înscrieți mai repede, cu atât mai bine.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Date de contact:

NEXT LEVEL – Oportunități de integrare durabilă pe piața muncii a tinerilor NEETs din Regiunea Sud-Est

Pagina Facebook proiect: https://www.facebook.com/nextlevelse

Pagină înscriere în proiect: https://www.inscriere-next-level.ro

Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR):

Website: https://www.ptir.ro/

Adresa: Str. Spătarului, nr. 30, Sector 2, București

Centrul de Consultanță și Studii Europene SRL (CCSE)

Website: https://cursuriccse.ro

Sediul central: Str. Energiei nr.24A, Galați, jud. Galați

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola