Vară plină de noi proiecte și surprize la Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver”

motanul incaltat

Începutul de vară marchează pentru Teatrul de Copii și Tineret ”Gulliver” încheierea celui mai important proiect al instituției, respectiv Festivalul Internațional de Animație ”Gulliver”, desfășurat la finalul lunii mai și care reunește cele mai reprezentative trupe de teatru și spectacole ale momentului, prilejuind, astfel, o adevărată sărbătoare a teatrului și a performanței artistice în plan cultural local și nu numai.

Iar demersurile creative și artistice ale Teatrului ”Gulliver” continuă în această nouă lună cu pregătirea unui nou spectacol, în regia Cristinei Giurgea, care va avea premiera la finalul lunii iunie. Noua producție reprezintă punerea în scenă a proiectului câșigător al primei ediții a  Concursului de proiecte pentru tinerii regizori ProvocART, organizat în 2022 de cătreTeatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver”. Cristina Giurgea semnează atât concepția regizorală cât și scenariul spectacolului, la care contribuie elementele de scenografie și animație video realizate de către Dan Băsu.

Ursul pacalit de vulpe

Ilustrând în mod sugestiv ideea că ”nu vedem lucrurile cum sunt, le vedem cum suntem”, noua producție de la Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver” este un spectacol non-verbal, dedicat copiilor cu vărsta de peste patru ani și care vizează explorarea lumii interioare a acestora – lumea dinauntru, încurajându-i să-și descopere, să-și cunoască și să își exprime emoțiile și stările sufletești.

Până la premiera de la finalul lunii, Teatrul ”Gulliver” îi așteaptă pe cei mici la spectacolele de duminică, de la ora 10:30, cu povestea captivantă ”Motanul încălțat”, în data de 11 iunie și veselele aventuri ale animăluțelor din ”Ursul păcăli de vulpe” pe 18 iunie.

Motanul incaltat a

Totodată, Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver” participă la Programul cultural organizat de către Primăria Municipiului Galați cu ocazia Zilelor Municipiului Galați și a sezonului estival 2023.

Mai multe detalii cu privire la spectacolele, proiectele și activitatea Teatrului ”Gulliver” sunt disponibile pe site-ul: www.teatrul-gulliver.ro și pe pagina de facebook ”TeatrulGulliver”, Biletele pentru spectacole în curs de la Teatrul ”Gulliver” se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online, sau de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponbile.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola