Concert Mediocracy in Zodiar, 21 februarie

Joi, 21 februarie de la ora 22:oo The Invisible Guest, ROCK FM impreuna cu Zodiar va asteapta la concertul trupei Mediocracy.
In deschidere vor canta Through Struggle.
Pretul unui bilet este de 15 lei.
Mediocracy este o trupa din Bucuresti a carui gen este o combinatie de punk/hardcore cu diferite stiluri de metal (thrash,black,sludge etc). Cu doua albume si EP lansate in mai putini de trei ani de activitate, Human Progress – Endless Regress , Asoma si EP-ul „Memory Hole lansat anul trecut, formatia s-a bucurat de critici positive atat din partea presei autohtone, cat si a celei straine. Dupa ce au impartit scena cu nume sonore precum VENOM, MISERY INDEX, NAPALM DEATH si au participat la un turneu balanic alaturi de grinderii suedezi THE ARSON PROJECT, bucurestenii promit un show cu adevarat exploziv in data de 21 februarie in Zodiar.
Through Struggle este o trupa tanara din Galati de thrash -death metal in plina afirmare. Trupa s-a format in 2012 si are pe post de solist o prezenta feminina, lucru care ii face aproape unici pe scena romaneasca .Trupa este formata din 5 membrii Mihaela Tudose – Voce ,Razvan Gheorghiu – Tobe,Pruna Andrei – Bass, Radu Cristea – Chitara Lead/Rhythm,Eduard Buciumeanu – Chitara Lead/Rhythm.

mediocracy-zodiar_21februarie

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola