În Galați fiecare șemineu este construit cu grija și măiestria meșterilor PEFOC

semineu pefoc

Întoarcerea acasă după o zi extenuantă la muncă, stresat și obosit, direct în căldura naturală emanată de fermecătoarele șeminee sau a focului pe lemne de la o soba rustică, reprezintă experiențe care cu greu pot fi descrise în cuvinte. O asemenea senzație merită trăită pe propria piele mai ales că, acum, ea poate deveni realitate și în Galați sau în oricare alt loc al țării!

Orice lucru trainic și bun se face cu oameni de calitate. Credem cu adevărat în această deviză și căutăm mereu noi oportunități de dezvoltare profesională, la nivel individual, dar și pentru echipă, prin participarea constantă la diverse cursuri acreditate, pregătiri și traininguri certificate în domeniul nostru principal (construcția, montajul și distribuția de soluții de încălzire alternativă), dar și în cele conexe activității companiei noastre.

Așadar, achiziționează-ți la un preț corect, o soluție alternativă de încălzire pe lemne de la PEFOC! Aceștia îți pun la dispoziție o gamă variată de șeminee și sobe pe lemne, nenumărate modele de șemineu pe gaz, pe lemne sau peleți, sobe din fontă, din oțel sau căptușite cu șamotă sau modele ieftine de semineu electric incorporabil pentru apartament. Acum poți avea în locuință, atât confortul sporit, cât și un element decorativ de calitate premium, montat de o echipă de profesioniști desăvârșiți.

Meșterii sibieni oferă clienților săi, zi de zi, soluții alternative de încălzire, perfect adaptate pentru fiecare client în parte, soluții livrate cu profesionalism și calitate, oriunde în țară. Și poate și pentru că suntem o companie cu bazele în Sibiu, seriozitatea, promptitudinea și munca cinstită sunt atuurile noastre importante prin care încercăm să ne diferențiem pe piața de profil din România – și nu o spunem doar noi, ci și miile de clienți mulțumiți de produsele și servicile noastre.

Mereu vom pune accentul pe calitate în detrimentul cantității sau al profitului rapid, obținut prin oferirea de servicii sau produse îndoielnice din punct de vedere calitativ. Întreaga echipă lucrează cu implicare și devotament în întreg procesul de selecție, montaj și distribuție, pentru a-ți livra conform și la timp, produsul ales de tine: (șemineu tradițional, semineu centrala, sobă șemineu, șemineu decorativ, focare, hornuri și coșuri de fum profesionale), împreună cu toate materialele specializate și accesoriile care fac parte din universul soluțiilor de încălzire.

PEFOC asigură zilnic din stocul propriu, produse și accesorii de calitate, importate de la producători cu prestigiu european, care au trecut testul timpului și al experienței pozitive în materie de soluții de încălzire fără cusur. Satisfacția clienților este crucială, tocmai de aceea echipa noastră este foarte bine organizată, fiecare membru al acesteia știind exact ce trebuie făcut, începând de la personalul administrativ din birouri și până la acela care își desfășoară activitatea în depozitele proprii.

Din punct de vedere logistic, suntem pregătiți oricând pentru a livra calitate în întreaga țară, prin rețeaua națională proprie de distribuitori, parteneri și meseriași, aceștia fiind montatori cu experiență care vor reuși să-ți livreze orice tip de șemineu pe lemne, șemineu pe gaz, alături de orice model de sobă sau semineu decorativ.

Secretul lucrului bine făcut constă în personal bine instruit din punct de vedere tehnic și cu experiență dobândită de-a lungul a mii de proiecte livrate cu ajutorul unor echipamente profesioniste. Echipa PEFOC este focusată pe respectarea cu strictețe a parametrilor de funcționare și siguranță, de la recepție, până la montajul efectiv al produsului final.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola