Amenzi primite de români direct în poştă. Greşelile din trafic pentru care şoferii vor fi taxaţi

postas

Amenzile rutiere vor fi primite de români direct în cutia poștală după ce Poşta Română a câştigat licitaţia organizată de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pentru imprimarea şi transmiterea acestora. Care sunt greşelile din trafic pentru care şoferii vor fi sancționați?

Poșta Română va imprima și distribui amenzile primite de șoferi. „Ne bucurăm că am câştigat încă o licitaţie…”

Poşta Română și Sucursala Fabrica de Timbre vor imprima şi distribui procesele verbale ale CNAIR către cei care au încălcat legile rutiere.

Contractul câștigat de Poșta Română are valoarea de 34.800.000 de lei, circa 7,1 milioane de euro, și o durată de 24 de luni.

Poșta Română, contract avantajos

„Ne bucurăm că am câştigat încă o licitaţie, în condiţii avantajoase pentru Poşta Română. Prin linia tehnologică pe care am achiziționat-o, anul acesta, la Fabrica de Timbre am putut participa la această licitație, oferind servicii integrate de imprimare si distribuire.
Este încă un pas important spre revitalizarea companiei. Confirmăm, o dată în plus, poziţia noastră de lider pe piaţa de servicii poştale, în România. Poşta Română trebuie să proiecteze o imagine de stabilitate şi performanţă în piaţă”, a declarat Valentin Ștefan, directorul General al Poştei Române.

Poșta Română are o experiență vastă

Poşta Română a participat la licitația CNAIR ca lider de proiect, având garanţia câştigării procedurii, ținând cont de experienţa vastă pe care compania o are şi certitudinea prestării acestor servicii, în condiţiile impuse de organizator.

Șoferii vor fi urmăriți în trafic de 500 de camere de supraveghere

Pe de altă parte, în câțiva ani, șoferii din România vor fi urmăriți în trafic de 500 de camere de supraveghere fixe și 300 de radare mobile.

Pentru asta, Senatul a adoptat un proiect de lege, acesta urmând să ajungă la Camera Deputaților, pentru dezbatere și votul decisiv.

e-Sigur, proiect de interes național

În câțiva ani, sistemul integrat de monitorizare a traficului rutier pe drumurile publice din România, numit e-SIGUR, sistem de interes național, va fi disponibil pe toate drumurile din România.

Potrvit legii, cu ajutorul e-SIGUR se vor procesa automat datele de monitorizare a traficului rutier, acesta urmând să semnalizeze mai multe abateri de la lege.

Ce încălcări ale legii va urmări e-Sigur în trafic

  • posibila prezență în trafic a unor mașini care circulă fără rovinietă,
  • posibila încălcare a normelor de circulație pe drumurile publice sau posibila prezență în trafic a unor vehicule supuse confiscării, căutate potrivit legii, sau care pot fi utilizate ca probă într-o procedură judiciară.
  • interdicția de a conduce pe drumurile publice un vehicul a cărui înmatriculare este suspendată;
  • trecerea la nivel cu calea ferată;
  • interdicția de a adopta un comportament agresiv în conducerea vehiculelor pe drumurile publice;
  • limita maximă admisă de viteză pentru categoria de vehicul pe un anumit sector de drum;
  • interdicţia sau restricţia de a conduce un vehicul pe o bandă a sensului de deplasare;
  • semnificaţia culorii roşii a semaforului.

Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola