Vacanță prin schimb de case. Românii sunt din ce în ce mai interesați de ea. Iată ce trebuie să faci

vacanta prin schimb de case

Românii sunt din ce în ce mai interesați să meargă într-o vacanță prin schimb de case, ca în comedia romantică „Vacanţa/ The Holiday”, din anul 2006, în care două femei, interpretate de Cameron Diaz și Kate Winslet, decid să facă schimb de locuințe pentru a petrece câteva zile libere departe de casă. Iată ce trebuie să faci dacă îți dorești o astfel de experiență.

Cum funcționează o vacanță prin schimb de case

Vacanța prin schimb de case, populară în străinătate, începe să fie de interes și pentru români. Cei interesați trebuie să își ofere apartamentele sau casele în schimbul altora, aflate în zonele pe care doresc să le viziteze.

Astfel, pentru o perioadă stabilită de comun acord, turiștii se cazează fără bani în casele celor cu care fac schimbul de locuințe. Orice tip de locuință poate fi schimbată cu orice alt tip de locuință. Condiția este ca cele două părți să fie de acord. Pe rețeaua socială Facebook a fost creat un grup pentru cei interesați de acest tip de vacanță.

„Acesta este un grup pentru toți cei care vor să meargă în vacanțe, nu vor să plătească o avere, dar vor să încerce și ceva nou, pentru că vor sta în casele altora. Apartamente, vile, cabane, palate, yachturi, bărci, cabane orice poate fi schimbat cu orice.

Poate fi un schimb în România, unul între România sau orice altă zona din lume sau unul între zone diferite din lume. Românii sunt peste tot și merg peste tot. Și se ajută unii pe alții. Vă rog să va oferiți sprijin, să fiți cinstiți unii cu alții, să lăsați curat în urmă voastră (ca la voi acasă). Cei care ne dezamăgesc vor fi eliminați din grup”, este anunțul publicat pe grupul de Facebook.

Condiții pentru vacanța prin schimb de case

Cei care sunt tentați să încerce o vacanță prin schimb de case trebuie să știe că în urma oricărui astfel de schimb, ambele gazde trebuie să dea un feedback, astfel încât ceilalți membri ai grupului de Facebook să știe, pe viitor, la ce să se aștepte de la gazdele respective.

Toți cei care cer un schimb de locuințe trebuie să precizeze perioada în care vor să meargă în vacanță, locul de care sunt interesați, numărul de camere și facilitățile de care dispun, precum și să publice în grupul de Facebook una sau două fotografii. Cei care răspund trebuie să facă același lucru.

Numeroase persoane care locuiesc la mare caută apartamente sau case de schimb la munte și invers. Însă, anunțurile publicate până acum sunt diverse. Una dintre persoanele care au publicat anunțuri pe grup a scris că locuiește în Bruxelles într-un apartament cu trei camere și că dorește să ofere cazare la schimb pentru una până la trei săptămâni, în iulie sau august 2023, în România, în orașe precum București sau Focșani ori la munte sau la mare.


Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola