Tudor Gheorghe aduce la Galati spectacolul „Adio, doamnă!”

In data de 20 noiembrie 2015, Tudor Gheorghe va susține la Casa de Cultură a Sindicatelor Galati un spectacol caritabil intitulat „Adio, doamnă!”, dedicat strângerii de fonduri pentru reabilitarea unei secţii de la Spitalul Judeţean „Sf. Apostol Andrei” din Galaţi.

adio-doamna

Inspirat de operele si povestirile marilor personalitati din literatura romana, cum ar fi Tudor Arghezi sau Ion Minulescu, si de compozitiile muzicale ale celor mai apreciati interpreti care s-au impus la acea vreme, precum Jean Moscopol, Titi Botez, Cristian Vasile sau Zavaidoc, maestrul Tudor Gheorghe a conceput un program special.
Sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu si in acompaniamentul orchestrei sale, Tudor Gheorghe le va darui admiratorilor sai un repertoriu variat, o selectie de cantece deosebite, povesti frumoase si slagare din vremea boema a Bucurestiului de odinioara, refrene nemuritoare fredonate si astazi.
Muzica de calitate, umorul fin si versurile de o gingasie lirica aparte, vor reliefa frumusetea a doua lumi caracterizate foarte bine: imaginea minunata a domnilor eleganti, insotiti de doamne frumoase, atragatoare, imbracate in rochii lungi cu palarii si manusi din borderie fina, ce se plimbau cu trasura prin centrul „Micului Paris” si isi petreceau serile in cele mai luxoase localuri ascultand muzica asa-numitilor „boieri ai cantecului adevarat”, in timp ce muncitorii, oamenii decenti, se intalneau in carciuma de la marginea strazii pentru a asculta melodiile de suflet interpretate de Zavaidoc.
Biletele pentru spectacolul „Adio, Doamna!” au fost puse în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galati şi la chioşcurile „Viaţa liberă”, preţul unui bilet fiind de 100 de lei.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola