Spectacol de improvizatie marca IMPROVISNEYLAND, la Galati

Vineri, 20 noiembrie, de la ora 21:00, la cafeneaua Seven, in incinta hotelului Faleza, Axel Moustache și Monica Anastase, actori profesioniști și improvizatori în trupa Improvisneyland, una din cele mai tari trupe de improvizatii si spectacole de improv stand-up comedy, ajunge la Galati pentru a prezenta spectacolul Totul in doi.

doi

Trei povești diferite pornesc de la o sugestie din public, explorând caracterul uman în cele mai diverse ipostaze.
Spectacolul a participat recent la !MPRO – Festivalul Național de Improvizație din București, desfășurat la Teatrul Național din București, precum și la Festivalul Internațional de Improvizație din Tallinn, Estonia, în limba engleză. Trupa Improvisneyland s-a format în 2008, la inițiativa actorului Axel Moustache.
rupa este formata din sapte actori profesionisti, de la diferite teatre natinale, cum ar fi Teatrul Național București, Teatrul de Comedie, Teatrul Metropolis și Teatrul Excelsior, si trei pianisti.
Portofoliul Improvisneyland cuprinde peste 40 de jocuri de improvizatie. Actorii susțin spectacole de improvizație, workshop-uri de dezvoltare personală prin tehnici de improvizație, participă la evenimente private și campanii publicitare.
Pretul unui bilet este de 20 de lei.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola