„Regele naiului”, Gheorghe Zamfir, intr-un concert extraordinar la Teatris

Gheorghe Zamfir vine pentru prima data la Galati alaturi de taraful sau. Cei interesati vor putea asculta multe melodii din repertoriul sau cu care a cucerit intreaga planeta.

zamfir

Evenimentul va avea loc in data de 13 noiembrie, incepand cu ora 21.00, la Teatris, unde Gheorghe Zamfir, va sustine – in premiera – un concert extraordinar. Gheorghe Zamfir este un naist virtuoz și compozitor român, supranumit Regele naiului. Exprimându-se artistic printr-un instrument aproape uitat, naiul, cel mai cunoscut naist din întreaga lume reușește să cucerească aplauzele întregii planete.
Modifică forma, construcția și tehnica naiului, lărgindu-i considerabil paleta de interpretare. Introduce naiul în toate stilurile și genurile muzicale, revoluționând sunetul la scară universală și aducând naiul în atenția publicului modern. Cei peste 50 de ani pe scena dăruită muzicii universale, naiului, folclorului românesc, naturii, animalelor și multor altor pasiuni ca scrisul și pictura, fac din Maestrul Gheorghe Zamfir unul dintre cei mai remarcabili artiști ai planetei.
Este autor a peste 300 de lucrări în stil folcloric, cameral, coral, vocal, instrumental și simfonic, a vândut peste 120 milioane de discuri pe toată planeta și are peste 160 de albume înregistrate și nenumărate distincții și onoruri la nivel mondial.
În total a obtinut 120 de Discuri de Aur şi de Platină, într-o carieră de 50 de ani de nai şi 55 de ani de muzică.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola