Lansare de carte – ”JAZZ_4” de Octavian Miclescu

Sâmbătă, 21 februarie 2015, cu începere de la ora 18.00, Librăria Donaris din Galaţi va găzdui lansarea volumului de poezie „JAZZ_4” a tânărului scriitor Octavian Miclescu, o antologie care reuneşte patru grupaje: „Memorii de jazz”, „Pictohaiku”, „Decojitul Cerului, peisaje şi alte povestiri” şi „Cubul sferic”.

La eveniment vor participa: Adrian G. Secara, Marius Grama și Andrei Velea. Octavian Miclescu a participat, începând cu anul 1995, la ședințele cenaclurilor literare Anton Holban, Noduri și Semne, Axis Libri, Cubul Critic Oblio și a primit mai multe premii și distincții, printre care premiul „Convorbiri literare”(2003) și pentru dramaturgie din partea Consiliului Județean Galați, în 2011.
În anul 2002, alături de scriitorii Marius Grama, Leonard Matei și Andrei Velea, formează grupul Lampisterii. Din 2006 este membru al Institutului Român de Genealogie și Heraldică „Sever Zotta”, iar în 2009 lucrează ca voluntar la dezvoltarea proiectului Sagetrigen coordonat de către Universitatea Dunărea de Jos Galați în parteneriat cu Universitatea Politehnica București.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola