Travka live la Daily Pub sambata, 21 februarie

Sâmbătă, 21 Februarie începând cu ora 21.00, Travka , unul dintre pilonii muzicii alternative contemporane din Romania va susține un concert live la Daily Pub.

Astfel, iubitorii de muzică bună sunt invitați într-o călătorie printre fine acorduri de chitară si frumoase poveștinarate cu talent de Travka.
Travka pășea pe scena rockului alternativ românesc în 2002. La un an după înființare, trupa a rupt barierele undergroundului, ajungând rapid sub lumina reflectoarelor: au participat la cele mai mari festivaluri de muzică din România, numeroase apariții pe micrul ecran, au fost aclamați de presa de specialitate și au reușit să iși creeze o bază de fani consistentă.
Prin showuri pline de energie și o lirică fascinantă, Travka a cucerit definitiv un public iubitor de forța acordurilor rock împletite cu poezie ce provoacă o evadare a îndrăgostitului etern. În prezent, Travka înseamnă George Gâdei (voce), Alexei Țurcan (keyboards, chitara), Misha Gâlca (chitara bas) și Cristian Chirodea (tobe).
Prețul unui bilet la acest concert este de 25 lei. Biletele se vor putea achiziționa înainte de 21 februarie pe baza de rezervare sau la intrarea în pub, în seara evenimentului.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola