Cauta
Adauga
Sign In

KUMM – Concert aniversar 15 ani. Invitati speciali: Alternativ Quartet

KUMM – Concert aniversar 15 ani. Invitati speciali: Alternativ Quartet

Dacă ati fredonat macar o data refrenul de la „1000 de chipuri”, daca ati dansat pe „Yellow Fever” sau ati dat vina pe „Angels & Clowns”, daca ati mers la „Different Parties” cand tot ce va doreati era sa „Rest In Pieces” fredonand un „Pop Song” si intrebandu-va „where do broken hearts go?”… a venit vremea sa cantati la multi ani trupei Kumm, care in aceasta toamna implineste 15 ani de activitate!
Cu această ocazie, Kumm vor sustine un concert aniversar pe 30 noiembrie la Scena. De-a lungul celor 15 ani, stilul Kumm a evoluat de la rock cu accente progresive la rock alternativ, incluzand sonoritati diverse si stiluri diferite care imbogatesc atmosfera fiecarei piese. Au sustinut peste 500 de concerte in Romania, Germania, Ungaria, Italia, Elvetia, Cehia, Turcia, Republica Moldova si Bulgaria, au lansat 8 materiale discografice (dintre care 5 albume de studio), si au compus peste 150 de piese dintre care aproximativ 60 sunt incluse in albumele lansate. Mai mult, sunt laureati ai catorva festivaluri de gen din România, Italia si Ungaria, si au fost apreciati ca fiind „trupa care poate umple toate spatiile sonore” (Badische Zeitung, Germania).
Haideti asadar pe 30 noiembrie în Scena, sa sarbatorim asa kumm se cuvine 15 ani de activitate a uneia dintre cele mai prolifice si mai versatile trupe din Romania! Surprizele se vor tine lant alaturi de Kumm si invitatii lor, asa ca prezenta este obligatorie.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola