Comic si tragic, cu ”Gaitele” la Casa de Cultura a Sindicatelor

„Gaitele” Teatrului Metropolis, in premiera la Galati, luni 10 decembrie 2012, la Casa de Cultura a Sindicatelor. O satira sociala, cum insusi autorul ei o numea, “in care m-am straduit, cu adevar si manie, sa demasc lumea putreda ce mi se dezvaluise in toata hada ei goliciune”.
Un spectacol cu un enorm succes la public, care s-a bucurat pana acum de creatia si palmaresul unor mari actori ai scenei si filmului romanesc, va putea fi vazut la Casa de Cultura a Sindicatelor intr-o admirabila distributie cu: Florina Cercel, Rodica Popescu Bitanescu, Ileana Stana Ionescu, Olga Delia Mateescu, Marius Bodochi/Tomi Cristin, Pavel Bârsan/Răzvan Oprea, Orodel Olaru/Dragos Ionescu, Ilinca Goia/Mihaela Teleoaca, Monica Davidescu/Ana Ioana Macaria, Carmen Ionescu/Diana Dumbrava, Raluca Petra/Afrodita Androne.
“Gaitele” sau „Cuibul de viespii” este probabil unul dintre cele mai generoase texte din dramaturgia romaneasca, oricand proaspat pentru public, oferind partituri ravnite de catre toti actorii.
Statul de vorba, statul degeaba, jocul de carti pe bani si colivele cu faima ale orasului sunt primordiale in caruselul vietii cotidiene. Replica spumoasa, ironia intepatoare, sarcasmul usturator declanseaza spectatorului rasul in cascade. O comedie de moravuri ce satirizeaza de fapt, burghezia de ieri si de azi.
Scenografia spectacolului este semnata de Corina Gramosteanu iar muzica de Vlaicu Golcea.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola