Clienții din Galați descoperă performanța și consumul redus al termoșemineului PEFOC

termoseminieu de la pefoc

Dacă locuiești la casă în Galați și cauți o variantă de încălzire capabilă să combine designul și atmosfera magică a unui șemineu cu randamentul caloric superior, firma PEFOC care comercializeaă și montează profesional soluții termice premium de peste 20 de ani, ne face cunoștință cu un dispozitiv inedit pe piața de specialitate din România: termoșemineul!

De la meșterii sibieni aflăm că cele mai noi modele de șemineu existente sunt din ce în ce mai avansate tehnologic, fiind capabile să suplinească întreg necesarul de căldură, nu doar pentru încăperea unde urmează să fie instalat, ci și pentru camerele adiacente, împrumutând principiile de funcționare de la centralele clasice pe gaz.

Pentru a acoperi nevoia de încălzire a mai multor camere din locuință (livingul + o baie sau o bucătărie de ex.), o să ai nevoie de un șemineu tip centrală pe gaz sau de un termosemineu pe lemne special racordat la instalația de apă a locuinței, cu o putere și acoperire superioară, astfel încât, acesta să fie capabil să genereze o cantitate suficientă de căldură pentru a acoperi uniform necesarul caloric.

Conductele trebuie să fie cât se poate de drepte, astfel încât apa să poată încălzi caloriferele.

Modelele de termoșemineu din oferta PEFOC se racordează la sistemul de încălzire existent în locuință și pot încălzi, inclusiv apa menajeră. Este important să știm că un astfel de dispozitiv trebuie să fie dotat corespunzător cu pompă, filtre, elemente de siguranță și control, conform proiectului și legislației în vigoare.  Dar tu nu trebuie să-ți faci griji de aceste aspecte tehnice. Începând de la prima vizită de proiect și până la etapele finale de finisaj, lasă-te pe mâna unor profesioniști experimentați, la fel cum este și personalul riguros instruit, din cadrul companiei sibiene.

Anterior instalării propriu-zise ale unui șemineu, vechiul tău cos de fum trebuie verificat înainte de racordarea la focar. Trebuie să aibă un diametru corespunzător, cel puțin la fel de mare ca și diametrul conductei de pe focar și o înălțime suficientă pentru a permite o ventilație conformă funcționării în condiții optime. Orice racordare improvizată, cu materiale nepotrivite, conduce la funcționarea incorectă a focarului, cauzând inclusiv incendieri accidentale.

Dacă ești hotărât și nu știi de unde să pornești construcția unui șemineu, îți recomandăm să începi de la alegerea tipului potrivit de focar, care trebuie să fie în conformitate cu proiectul și nevoile tale de încălzire. Echipa de meșteri profesioniști te va ajuta să alegi tipul de putere al focarului în funcție de spațiul, materialele din care este construit imobilul, vechimea construcției, amprenta energetică etc. În cazul termoșemineelor, se ia în considerare și cantitatea de apă ce trebuie încălzită, astfel, puterea necesară este aleasă după două criterii: încălzirea apei și încălzirea aerului.

Așadar, selecția, montajul și racordarea la coșul de fum este necesar să se realizeze de către o firmă specializată, iar cei de la PEFOC sunt numai buni pentru acest proces delicat. Sibienii sunt licențiați în montarea și livrarea de șeminee tradiționale, seminee electrice sau pe peleți, soluții de coș de fum din inox sau ceramică Hoch și a unei întregi game de termoșeminee și sobe pe lemne, toate la standarde înalte de siguranță și confort și la prețuri corecte, gândite atent pentru posibilitățile financiare ale fiecărui client în parte.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola