Festivalul Național „Dunărea Noastră”, 27 – 29 iunie 2014

Primăria Municipiului Galați în parteneriat cu Fun Time Production, organizează, în perioada 27 — 29 iunie 2014, Festivalul Național Dunărea Noastră, eveniment dedicat Zilei Internaționale a Dunării, al cărui scop constă în crearea unui mediu favorabil schimbului de informații din sfera Strategiei Regiunii Dunării — turistice, administrative, economice, culturale, educaționale, de mediu, sportive etc., dintre instituțiile implicate din statele membre, prezente într-un număr mare la Festivalul național Dunărea noastră.

Universitatea „Dunărea de Jos” și Universitatea „Danubius” din Galați, împreună cu Liga Studenților sprijină organizatorii și vor fi prezenți pe parcursul întregului eveniment.

Cartea de vizită a acestui eveniment este bannerul gigant, cu o lungime de 286 de metri care reprezintă întreg parcursul Dunării de 2860 de Km, care va fi amplasat pe faleza Dunării și va conține informații ilustrate prin fotografii reprezentative, despre ținuturile parcurse de Dunăre, de la izvoare până la vărsarea în Marea Neagră, legătura pe care fluviul o creează între aceste ținuturi și viața comunităților străbătute de Dunăre.

Pe toată lungimea bannerului vor fi amplasate corturile țărilor dunărene. Astfel, reprezentanții orașelor statelor dunărene au posibilitatea să amenajeze în aceste corturi, mochetate și iluminate, steaguri, embleme, roll—up—uri și alte materiale de informare/ promovare. De asemenea, statele participante pot realiza demonstrații gastronomice specifice sau alte asemenea activități.

Expoziția de la Universitatea ‘Dunărea de Jos’ este un alt punct de atracție al acestui eveniment. În perioada Festivalului național Dunărea Noastră, la sediul universității menționate, vor fi expuse machete navale, machete ale unor clădiri relevante pentru istoria municipiului Galați cât și a diverselor orașe dunărene, proiecte de arhitectură, fotografie, carte etc.
Puncte atractive ale acestui festival sunt și turneul de tenis, pentru amatori, organizat la Viva Club Galați dar și concursul de fotografie, pentru amatori cu temele: orașul Galați și spectacolele de artificii.

Seara fiecărei zile a Festivalului național „Dunărea noastră”, se va încheia printr-un concert (La Elice) cu artiști și trupe consacrate ai scenei românești: DJ Vali Bărbulescu, Anda Adam, DJ Project, 3 SudEst, DJ Liviu Hodor, CRBL, Vama, Pyro Events Team Fireworks Design — Români, Vasile Seicaru, Compact, Voltaj, Pyro Musical Show (Pyro Vison — Austria).

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola