Cauta
Adauga
Sign In

Epica va concerta pe scena Artmania 2012

Epica va concerta pe scena Artmania 2012

Epica revine in Transilvania la Festivalul ARTmania cu un nou album: „Requiem for the Indifferent”. Epica va concerta in premiera pe scena din Piata Mare alaturi de Trail of Tears si Die Toten Hosen vineri, 10 august.
Curiosii pot asculta pe internet piesa „Storm The Sorrow”, un extras single de pe albumul cu numarul cinci in discografia trupei. Si tot in spiritul secolului vitezei, trupa publica in fiecare saptamana cate un instrument inregistrat in studio pentru piesa „Monopoly on Truth”, prima melodie de pe albumul „Requiem for the Indifferent”.
Albumul va fi lansat in martie prin Nuclear Blast si 13 piese cu mesaje dedicate incercarilor prin care trec oamenii din zilele noastre, sustinute de compozitiile lor instrumentale inconfundabile. „Design Your Universe”, penultimul album Epica, s-a bucurat de un succes indiscutabil. Majoritatea concertelor au fost sold-out, inclusiv spectacolul de la Bucuresti. Asa au inceput si anul 2012: evenimentele de lansare din Olanda si cinci concerte din Europa au ramas fara bilete de vanzare.

Asa porneste Epica in turneul european de lansare din martie pana la sfarsitul lunii mai, iar in vara, formatia isi va promova noul album pe scenele celor mai indragite festivaluri din lume: MetalCamp in Slovenia, Summer Breeze in Germania, ProgPowerUSA si altele, via ARTmania Romania.
Sascha Paeth a produs si acest album Epica la studioul sau de inregistrari din Wolfsburg, Germania. Sascha Paeth mai lucreaza pentru Edguy, Kamelot, Rhapsody, Avantasia, Lunatica si alte formatii cu sunet impecabil. Coperta albumului este realizata de controversatul artist german Stefan Heilemann, semnatarul artwork-ului „Design your Universe”, binecunoscut si pentru colaborarile cu Nightwish, Pain, Sons of Season, Atrocity, Leaves’ Eyes, MaYaN sau Indica.

Sursa: artmaniafestival.ro

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola