Ziua Patrimoniului European, sarbatorita la Galati

În data de 20 septembrie 2015, începând cu ora 16.00, galatenii sunt invitati la evenimentul dedicat Zilei Patrimoniului European, care va avea loc la Centrul Multicultural „Dunărea de Jos” din strada Domnească nr.91. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

patrimoniu

Evenimentul se va deschide cu o Masă rotundă cu tema „Fernic, un nume cu rezonantă locală, natională si internatională” si cu o expozitie tematică „Fernic si patrimoniul industrial gălătean”.
De la ora 17.30 va avea loc un spectacol de muzică medievală cu formaţia Anton Pann din Bucureşti, iar la ora 19.00 va urma un spectacol artistic sustinut de grupul vocal-instrumental Kalofonis din cadrul Asociatiei pentru Promovarea Patrimoniului Cultural Galati.
Tot în intervalul orar 19.00 – 21.00 va avea loc un Atelier de creatie de tablouri din seminte si mărgele. De asemenea, tot pe 20 septembrie 2015 va avea loc si vernisajul Expozitiei de obiecte etnografice de patrimoniu numită „Obiceiuri traditionale românesti”, expozitie organizată de Muzeul de Istorie „Paul Păltănea” la sediul din strada Al.I.Cuza.
In plus, o noua expozitie de ilustrate vechi cu portul popular romanesc si biserici galatene construite in sec.al XVII-lea şi al XVIII-lea, va putea fi admirata la Centrul Multicultural „Dunărea de Jos”, în zilele de 20.09.2014, ora 17.30 si 21.09.2014, intre orele 10.00 si 18.00.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola