The Stone Roses vin in a doua zi de Summer Well 2012


The Stone Roses sunt ultima trupa confirmată pentru festivalul Summer Well 2012. Legendele muzicii britanice vin la Summer Well în a doua zi de festival, pe 12 august 2012, la Buftea, lângă Bucureşti.

The Stone Roses sunt pionierii ai mişcării “Madchester”, dezvoltat în Manchester la sfârşitul anilor ’80 şi începutul anilor ’90. Formaţia a lansat numai două albume de studio: “The Stone Roses” (1989) şi “Second Coming” (1994) şi sunt cunoscuţi pentru piese ca “I Wanna Be Adored”, “One Love” sau “Love Spreads”.

Revenirea The Stone Roses a fost anunţată în octombrie 2011, după 15 ani de la destrămare şi imediat a început să se vorbească despre un turneu mondial. Pe 21 octombrie 2011 stabileau un record pentru vânzarile de bilete: 220.000 bilete vândute în numai 68 de minute, pentru 3 concerte, iar vânzările albumelor au crescut cu aproape 1000 de ori, după anunţul privind reunirea trupei.

La începtul anului The Stone Roses au confirmat participarea la festivalul Sziget, din Ungaria, iar astăzi au anunţat pe site-ul oficial şi pe Facebook că vor cânta la vară şi în România. Concertul va avea loc la Domeniul Ştirbey, în cadrul festivalului Summer Well care se va desfăşura în perioada 11-12 august 2012.

Solistul trupei, Ian Brown a sustinut primul sau concert în România anul trecut, la Arenele Romane din Bucureşti, în cadrul Control Day Out. La festivalul Summer Well 2012 vor mai concerta: Patrick Wolf, The Asteroids Galaxy Tour, Wolf Gang, Citizens!, Hurts, în prima zi, şi The Vaccines, Glasvegas, The Big Pink şi Zulu Winter, în a doua zi de festival.

Abonamentele pentru Summer Well 2012 pot fi cumpărate la un preţ promoţional de 99 lei, până pe 21 aprilie 2012, ora 13:00, din magazinele Orange din toată ţara. După această dată abonamentele vor fi disponibile şi online, însă la un preţ mai mare. Nu vor exista bilete pentru o singură zi.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola