Creative Combo – 1. Barbatul in publicitate

Incepand cu luna mai, IQads organizeaza Creative Combo, evenimentul care aduce in fata pasionatilor de publicitate o serie deproiectii tematice cu spoturi locale si internationale, premiate si viralizate in toata lumea.
Prima editie a evenimentului va avea loc pe 2 mai si se va desfasura simultan in 17 orase, in Galati urmand sa aiba loc in Casa Veche Pub, si va aduce in prim-plan cele mai creative spoturi TV care ilustreaza barbatul in toata splendoarea lui. Hip Sterica, moderatorul virtual al show-ului pregatit de IQads, va prezenta prin intermediul selectiei de spoturi barbatii din publicitate, pasiunile si prietenii lui – de la barbatul care face o masina sa para ca zboara pe sosea sau cel pe care o minge si o bere pe masura il transforma intr-un campion si pana la barbatul care ar fi dispus sa renunte la toate acestea pentru o femeie frumoasa, Hip Sterica ii invita rand pe rand pe scena Creative Combo.
Pentru a participa la Creative Combo, biletele pot fi cumparate chiar la intrare in club, contra sumei de 15 lei.
Creative Combo este un eveniment IQads, sustinut de Kiss FM. Partenerii media ai evenimentului sunt 24FUN si Realitatea.net.
IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania. IQads este o marca a Blue Idea. Din portofoliul companiei Blue Idea face parte si SMARK, comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola