Festivalul National Studentesc de Teatru Contemporan „ActFest”

Cea de-a III-a ediție a Festivalului Național Studențesc de Teatru Contemporan „ActFest” va fi organizată în perioada 19 – 20 aprilie și e găzduită de Casa de Cultură a Studenților Galați.

Vineri, 19 aprilie, concursul va începe la ora 17.00 și se va încheia sâmbătă, 20 aprilie, cu gala de premiere, programată la ora 21.00. Deoarece casele de cultură dispun de un buget redus, la ediția de anul acesta nu vor participa decât cinci centre universitare precum Galați, Sibiu, Craiova, București și Iași. Gălățenii noștri vor da tot ce au mai bun din ei la Festival, încercând să cucerească trofeul cu cele două piese cu care vor participa. Primele două ediții au fost câștigate de reprezentanții Casei de Cultură din Iași.

Trupa de teatru „De ce ficatul?” va juca piesa „Deșteapta pământului”, semnată de Victor Ion Popa, în regia lui Iustinian Turcu, piesa „Dar femeia, nene Iancule”, cu texte din I.L.Caragiale, B.P.Hașdeu și Dimitrie Bolintineanu, în regia Dianei Tănase.

De asemenea, Galațiul va avea și un monolog – „Oscar și Tanti Roz”, în regia lui Iustinian Turcu. Spectacolele din cadrul Festivalului vor fi jucate în trei spații – sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenților, sala studio și Clubul S. Președintele juriului este regizorul și directorul Teatrului din Brăila, Radu Nechifor.

actfest-2013

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola