Actiune de colectare in Galati, 20-21 aprilie

rorec-galatiIn perioada 20-21 aprilie 2013, in Municipiul Galati, echipa Asociatiei Romane pentru Reciclare RoRec organizeaza o actiune de colectare in sprijinul cetatenilor. Acestia au la dispozitie 9 puncte fixe de colectare pentru a face depuneri: Piata centrala (la intrarea in hala noua); Str. Siderurgistilor – intersectie cu str Gh. Doja – vis-à-vis de Pizzeria Isharo; str. Brailei (pe esplanada Casei de Cultura a Sindicatelor); Bd Henry Coanda – in fata magazinului Kaufland; Bd. Otelarilor, langa Hotel Magnus; str. Saturn, in parcul Sahistilor; str. Navelor- in parcul de la P-uri; str Oltului – in fata magazinului Penny; str. Brailei – pe esplanada din fata blocului Trei Star.
Pentru cei ce doresc sa obtina informatii suplimentare despre caravana organizata in acest weekend sau despre serviciul gratuit de colectare de la domiciliu, Asociatia RoRec pune la dispozitie numerele de telefon 0756 029 357 si 0756 026 923, care vor functiona de luni pana sambata, intre orele 09.00-17.00.
Cei care se debaraseaza, in cadrul actiunii Asociatiei Rorec , de un electrocasnic vechi sau defect, pot pleca acasa cu unul nou, dintre cele puse in joc de Candy si Philips. Va fi organizata o tombola, la care participantii pot castiga: 1 x frigider, 3 x cuptor cu microunde, 5 x cafetiera, 5 x fier de calcat, 5 x aspirator. Tragerea la sorti va avea loc pe 21 aprilie, ora 19.00, la Primaria Municipiului Galati.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola