Conferinta Internationala a Clusterelor, eveniment marca Afaceri.ro

Reprezentanti ai organismelor europene reprezentative, institute de cercetare, universitati, firme si clustere se reunesc la Galati la cea de a cincea Conferinta Internationala a Clusterelor din Romania.

conferinta-internationala-a-clusterelor-eveniment-marca-afaceri-ro

Evenimentul inlesneste intalnirile de afaceri bilaterale intre firmele si clusterele europene participante in cadrul sesiunii de brokeraj derulata cu sprijinul Enterprise Europe Network. Tot in cadrul evenimentului se va desfasura si Afaceri.ro Galati, conferinta cu traditie in zona, ajunsa deja la a treia editie.
Conferinta Afaceri.ro va aborda teme de interes pentru antreprenorii locali, cum ar fi: solutii online pentru vanzari si marketing, povesti antreprenoriale de succes si modalitati de dezvoltare a antreprenoriatului din regiune. Toate aceste subiecte vor fi discutate prin intermediul unor prezentari interactive si dezbateri sustinute de profesionisti in domeniu.
Evenimentul se desfasoara in perioada 5-6 octombire, incepand cu ora 9:00, la Complexul Muzeal al Stiintelor Naturii Galati.
Conferinta Internationala a Clusterelor inlesneste intalnirile de afaceri bilaterale intre firmele si clusterele europene participante in cadrul sesiunii de brokeraj derulata cu sprijinul Enterprise Europe Network.
Integrarea clusterelor din Romania in lanturi de valoare internationale si multisectoriale reprezinta una dintre solutiile viabile in procesul de “catch up” din punct de vedere al inovarii. Regiunea Dunarii reprezinta un cadru propice acestei abordari deoarece reuneste tari si regiuni aflate in diverse stadii de dezvoltare.
Mai mult, bioeconomia este unul dintre sectoarele cu potential de excelenta pentru Romania, avand in vedere resursele si competentele existente in domenii precum energia, mediul, agricultura, securitatea si siguranta alimentara.
Printre speakerii care au confirmat prezenta la conferinta se numara:

  • Gerd Meier Zu Koecker (ClusterAgentur Baden-Wurttemberg)
  • Cornelia Muraru-Ionel (Cluster manager at IND-AGRO-POL)
  • Thomas Laemmer-Gamp (Director of the European Secretariat for Cluster Analysis (ESCA) and Head of Group Global Innovation and Clusters)
  • Daniel Cosnita (Presedinte, Asociatia Clusterelor din Romania).

Vezi aici mai multe detalii despre eveniment, agenda completa si informatii despre speakeri sau pe pagina de Facebook.
Participarea la Conferinta Internationala a Clusterelor este gratuita si se face prin completarea formularului.
In a doua zi a conferintei, pe 6 octombrie 2016, StartupCafe.ro va organiza un nou workshop „Ce poate face internetul pentru afacerea ta” cu specialisti in marketing digital – certificati Google si antreprenori interesati de extinderea afacerilor pe internet.
Evenimentul este organizat de Parcul Industrial Galati, Clustero, Arhipelago si APEC in parteneriat cu Enterprise Europe Network, ClusterAgentur Baden-Wuerttemberg, InPulse, Ministerul Afacerilor Externe, Institutul de Previziune Economica, Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii Dezvoltarii si Inovarii, Hungarian National Trading House, IPA Sucursala Galati si INMA.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola