Educaţie rutieră pentru copii , pe 24 septembrie, la Galaţi

Poliţia Română şi Lidl lansează cea de-a patra campanie de educaţie rutieră pentru copii, intitulată “Verde la educaţie pentru circulaţie”.

lidl

Campania reprezintă o modalitate plăcută şi, în acelaşi timp, utilă prin care cei mici învaţă regulile de circulaţie. Astfel, sâmbătă, 24 septembrie, începând cu ora 11.00, copiii cu vârste între 4 şi 10 ani sunt invitaţi să participe la o lecţie interactivă de circulaţie rutieră, sustinută de reprezentanţii Poliţiei Române. Evenimentul va avea loc simultan în parcarile magazinelor Lidl din întreaga ţară, în sectoarele special amenajate. În judeţul Galaţi, campania se va desfăşura la magazinele Lidl de pe strada Oltului nr. 3, strada General Ioan Dragalina, strada Nicolae Mantu nr. 67 şi în municipiul Tecuci, pe strada 1 Decembrie 1918, nr. 109.
Fiecare copil prezent în parcările magazinelor Lidl din ţară, care se alătură iniţiativei, va avea şansa să înveţe direct de la reprezentanţii Poliţiei Române cum trebuie să se comporte un pieton în trafic. Prima parte a lecţiei de educaţie rutieră va fi reprezentată de secţiunea teoretică, în care cei mici vor afla toate informaţiile despre semnele de circulaţie, ce înseamnă fiecare, dar şi cât de important este să fie atenţi la trafic. Urmează o sesiune interactivă, unde copiii vor fi invitaţi să aplice cele învăţate în cadrul unui orăşel miniatural. Desigur, nu vor lipsi nici premiile, oferite de către Lidl tuturor participanţilor.
Scopul campaniei este conştientizarea de către cei mici a importanţei cunoaşterii şi respectării regulilor de circulaţie, fapt ce poate conduce, pe termen lung, la reducerea semnificativă a numărului accidentelor rutiere în care sunt implicaţi copiii.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola