Concertul Trooper – o noapte senzationala, intre prieteni

Cea mai iubită formaţie de heavy metal din România, Trooper, a oferit vineri noapte un concert incendiar, aşa cum ne-au obişnuit băieţii. Spectacolul, care a însemnat pentru mulţi dintre fani, cel mai important eveniment al iernii, nu a dezamăgit pe nimeni.
Dacă unii dintre cei prezenţi erau somnoroşi la începutul serii, această stare a dispărut cu mare repeziciune deoarece formaţia bucureşteană Monarchy a ţinut publicul în priză cu cele mai antrenante melodii metal. Prestaţia lor nu a trecut neobservată, deoarece spectatorii au fost rapid cuceriţi de buna dispoziţie a artiştilor şi au cântat şi dansat cu plăcere odată cu solistul care ştia să întreţină atmosfera.
Mai târziu, în jurul orei 23.00, au urcat pe scenă membrii formaţiei Trooper, care şi-au făcut simţită prezenţa prin acordurile puternice de chitară şi solo-ul de tobe. Alin Dincă, solistul, a salutat fanii, deja vechi prieteni ai formaţiei şi s-au apucat de treabă, cântând aşa cum numai ei ştiu. Nimeni nu a putut sta locului, nimeni nu a stat pe scaune – spectatorii au creat o atmosferă incendiară, aceştia fiind vizibil mulţumiţi de muzica celor de la Trooper. Din lista melodiilor cântate nu au lipsit „Amintiri”, „Doar a mea”, „Solii turci”, „Ultima noapte a condamnatului la moarte” şi, bineînţeles, cea care a dat numele turneului naţional – „Tari ca munţii”, care a fost cântată la finalul concertului. Au putut fi ascultate toate cântecele de pe albumul de debut, dar şi câteva de pe restul discurilor.
Turneul aniversar naţional „Tari ca munţii” îşi propune să marcheze împlinirea a 10 ani de la lansarea primului album al formaţiei intitulat „Trooper I” şi 17 ani de la semnarea actului de naştere al trupei. Acesta a început în data de 27 octombrie şi se va încheia la jumătatea lunii decembrie.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola