Concert Puya in Divino, 14 februarie

Puya sustine un nou concert la Galati in Divino, joi, pe 14 februarie. In ultimele luni mai multe materiale, colaborari inedite si reusite cu Iris, George Hora sau Vunk dar si piesele solo, Nimic nu e nou sau Haos. Fanii din Brasov au ocazia sa asculte live noile piese, dar si materiale pe care le putem deja considera clasice.
Puya (Dragos Gardescu) activeaza pe scena hip-hop din anul 1995. S-a lansat cu albumul “Baieti de cartier”. De atunci numeroase single-uri au avut un succes fulminant in colaborare cu alti artisti cum ar fi: Delia Matache, Uzzi, Paula Seling sau M&G. In anul 2006 Puya a initiat campania antidrog “Invata sa alegi”.
Ultimele sale albume, Romanisme I si Romanisme II marcheaza o schimbare in cariera artistului. „Nu merg pe ideea ca muzica trebuie sa ramana cum era odata, lumea se schimba in jurul nostru. Multi dintre cei care strigau „La Familia” pe „Tupeu de borfas” au copii, neveste, doua servicii si din ce in ce mai putin timp pentru muzica. Mi-am propus sa readuc hip hop-ul la radio si in cluburi. E o alta generatie. Cu siguranta nu toti o sa aprecieze schimbarea pe care am facut-o, dar nu imi este frica de critici.” declara Puya.
Joi, 14 februarie, Puya sarbatoreste Valentine’s Night la Divino. Let’s go party!
Bilet de intrare: 20 lei.

puya-divino_14februarie

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola