Concert Luna Amară, la Daily Pub, 6 februarie

Luna februarie aduce iubitorilor de rock un concert pe care-l vor trăi la intensitate maximă. Este vorba despre Luna Amară, cea mai complexă şi mai controversată apariţie muzicală a scenei rock româneşti din anii 2000 încoace, cu peste 15 ani de existenţă.

Evenimentul se va desfăşura la Daily Pub, în data de 6 februarie 2016, începând cu ora 21.00. Mihnea Blidariu, Nick Făgădar, Răzvan Ristea, Sorin Moraru şi Şerban Onţanu-Crăciun, pe scurt Luna Amară, sunt cei care vor aduce gălăţenilor o seară de neuitat prin ritmurile rock pline de energie.
Trupa, originară din Cluj-Napoca, s-a format în 1999, însă abia în 2004 a apărut albumul de debut Asfalt. Luna Amară a cântat în deschiderea formaţiilor Faith No More, HIM, Apocalyptica, Amorphis, Paradise Lost, Clawfinger, Toy Dolls, debutul internaţional fiind la Festivalul de la Sziget, în 2005. Al doilea album, Loc Lipsă, a beneficiat de cel mai lung turneu de cluburi din istoria rock-ului românesc, cu peste 35 de date pe parcursul în doar trei luni. În 2007 şi 2008, Luna Amară a susţinut peste 50 de concerte, a cântat pe scenele marilor festivaluri româneşti de gen (Stufstock, FânFest, Peninsula, Coke Live, etc.) şi a fost invitată pentru a doua oară la Sziget. În 2009, formaţia a lansat un nou album, Don’t let your dreams fall asleep, susţinut de un turneu de promovare în 18 oraşe.

luna-amara-6-februarie-2016-daily-pub

În octombrie 2010, Luna Amară a deschis concertul Ozzy Osbourne de la Bucureşti. În 2011 a lansat albumul „Pietre în alb”– cea mai completă şi mai matură experienţă Luna Amară de până acum, cu teme lirice complexe punctate de o interpretare în forţă şi de o producţie modernă. În toamna lui 2013, Luna Amară au filmat un concert-maraton în clădirea fostului Hotel Continental din Cluj-Napoca. O parte din înregistrările audio, cuprinzând piese de pe primele două albume ale trupei precum şi o piesă nouă în primă audiţie, au fost lansate acum doi ani pe CD-ul „Live la Conti”, primul album live Luna Amară, ce a primit titlul de „Cel mai bun album alternative rock românesc” la Metalhead Awards 2014. Întreg concertul de la Conti urmează să fie lansat şi pe DVD, în tot acest timp trupa pregătind materiale pentru un nou album de studio. Cu un portofoliu live impresionant, Luna Amară continuă să fie relevanţi prin arta lor cu mesaj, profunzimea versurilor şi pasiunea cu care se urcă pe scenă de fiecare dată.
Preţul unui bilet pentru acest concert este de 25 lei.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola