Încep înscrierile la Concursul de ciclism Gârboavele XC 2016

Clubul de Ciclism Galaţi îi invită pe cei pasionaţi de mersul pe bicicletă la cea de-a VI-a ediţie a concursului Gârboavele XC 2016 care va avea loc sâmbătă, 2 aprilie 2016, de la ora 11.00, în Pădurea Gârboavele, gazda fiind renumitul Complex Stejarul.

ciclism

Concursul de ciclism din acest an se va desfăşura în ture. Amatorii sau cei care nu doresc să se chinuie prea mult cu dealurile din Pădurea Gârboavele vor parcurge doar trei ture, iar restul de profesionişti cinci ture. O tura va avea in jur de 11 km cu o diferenţă de nivel de aproximativ 200 de metri.
Numărul participanţilor va fi de maxim 150, iar Înscrierile se vor face online pe site-ul www.ciclismgalati.ro începând din data de 01.02.2016 și se vor termina pe 15.03.2016 sau când se vor epuiza toate cele 150 de locuri. Amatorii clasaţi pe podium la ediţia din 2015, se vor înscrie obligatoriu la categoria avansaţi.
Primii trei finalişti, de la fiecare categorie de vârstă, vor primi doar diplomă şi medalie. La finalul concursului se va organiza o tombolă cu produse dedicate ciclismului.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola