Complexul Muzeal de Stiintele Naturii prezinta „Regina Toamnei, Crizantema”

Vineri, 19 octombrie 2012, cu începere de la ora 12.30, Secţia Grădina Botanică din cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi va vernisa cea de a X-a ediţie a expoziţiei temporare, „Regina Toamnei, Crizantema”, manifestare care îşi propune să aducă în faţa gălăţenilor frumuseţea şi gingăşia acestei flori minunate – crizantema.
Timp de trei zile Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi va deveni un adevărat rai al crizantemelor ! 26 expozanţi de profil şi meşteri artizani vor fi prezenţi la această ediţie a „Reginei Toamnei, Crizantema”, naturaleţea florilor îmbinându-se armonios cu meşteşugul artei populare şi artizanale. Crizantema este considerată în zilele noastre un simbol al eleganţei şi este apreciată mai ales pentru rezistenţa ei şi pentru faptul că se ofileşte abia spre sfârşitul toamnei.
Combinaţia de frumuseţe şi caracter puternic a făcut ca această floare să aibă o “personalitate” demnă de apreciat. Ea este cea care ne cheamă şi de această dată să o admirăm în toată splendoarea ei, etalată cu dărnicie într-o nouă expoziţie dedicată ei şi numai ei. Ca în fiecare an, expoziţia este cu vânzare, orice vizitator putând face un cadou frumos persoanelor dragi !
Programul de vizitare pe perioada de desfăşurare a expoziţiei, este între orele 09.00 – 17.00.
Expoziţia va fi deschisă în perioada 19 – 21 octombrie 2012 la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola