Cum alegi culorile pentru invitațiile de nuntă și ce semnifică fiecare culoare?

cum alegi culorile pentru invitatiile de nunta

Atunci când trebuie să alegi culorile pentru invitațiile de nuntă va trebui să ții cont în primul rând de tipul de invitație ales și de modul în care vrei să arate produsul final. La fel cum o cameră albastră te va face să te simți calm, sau un buchet de trandafiri roșii îți va încălzi inima, sau cum o rochie galbenă te va face să fii fericită, invitația de nuntă transmite un mesaj despre nunta ta și despre atmosfera de la eveniment. Se întâmplă astfel pentru că culorile sunt legate de emoții. Daca te întrebi ce culori de nuntă trebuie să alegi pentru ziua cea mare, ia în calcul să alegi culori care te vor face să te simți bine. Iată care sunt cele mai populare culori pentru o invitație nuntă și cum le poți alege.

Negru – puternic, formal și sofisticat

Poți începe cu negru și alb sau poți alege ca în schema alb negru să ai și culori solide. Totul depinde de tine și de modul în care alegi să transmiți mesajele.

Alb – puritate, inocență și libertate

Cu invitațiile all-white vei obține simplitate și eleganță și vei avea suficient spațiu pentru a adăuga un accent de culoare sau chiar două atunci când ai ceva imagini de adăugat sau o grafică mai specială. Invitațiile albe nu dau niciodată impresia de spațiu prea încărcat.

Roșu – emoții puternice, căldură și dragoste

Doar miresele curajoase utilizează astfel de culori și aleg roșul pentru invitațiile de nuntă. Categoric, această culoare spune totul despre pasiune și despre curaj în același timp, fiind o culoare ideală pentru a vorbi despre dragoste. Importanța invitațiilor de nuntă este incontestabilă, iar invitațiile roșii sunt cea mai bună soluție.

Albastru – culoarea perfectă pentru calmitate și liniște

Se știe deja că albastru este o culoare preferată de foarte multe persoane. Atunci când spui albastru te gândești la calm, la liniște, destindere și la puritate, deci poți opta clar pentru o astfel de culoare atunci când îți faci invitațiile de nuntă.

Verde – natură, liniște și noroc

Poți să îți arăți preferințele pentru natură utilizând nuanțe de verde și nuanțe florale. Verdele este fresh, este mereu în trend și este culoarea care va aduce un vibe special nunții tale.

Galben – veselie, căldură și atractivitate

La fel ca o zi însorită de vară, o invitație galbenă este exact ceea ce ai nevoie pentru nunta ta. Tot ce trebuie să faci este să alegi nuanțele potrivite pentru a crea contrastul corect. Alege culorile care te fac să te simți fericit și cu siguranță vei obține rezultatele dorite.

Mov – exotic, magic și regal

Movul este cu siguranță o culoare specială. În trecut se considera că doar regii poartă mov. Poți utiliza movul pentru invitațiile tale de nuntă și în mod sigur vei impresiona pe toată lumea și vei atrage atenția.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

demonstratii 10 august 2018
Se intampla in Romania

Dosarul 10 August

Analiză | Dosarul 10 August  – Istoria unui eșec anunțat. Infracțiuni care se prescriu în

Mai Departe »

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola