Anna Lesko @ Music Arena, 31 iulie

Duminica, 31 iulie Anna Lesko urca pe scena de la Music Arena si le aduce galatenilor melodii super cunoscute si miscari de dans incendiare. Evenimentul va incepe de la ora 20:00, informatii si rezervari la 0748 38 03 95.
Anna Stepvania Lyzhcko, mai cunoscuta sub numele de scena Anna Lesko, s-a nascut la Chisinau pe 10 ianuarie 1979 si este un capricorn veritabil. Originile ei sunt ruso-ucrainiene, dar tatal este pe jumatate moldovean. Mai are doua surori, ea fiind mijlocia familiei.
A urmat scoala rusa la Chisinau. Intamplarea a adus-o la numai 17 ani in Romania, unde a si ramas. A intrat la Facultatea de Drept, fapt ce a ajutat-o sa se integreze mai bine si mai usor in viata de la Bucuresti.
Acum are foarte multi prieteni in Romania, ii place foarte mult aici si nu se mai gandeste la plecare. Ar fi vrut sa devina avocat, dar a ales sa urmeze o cariera artistica, redescoperindu-si un hobby mai vechi: pictura. A luat lectii de pictura cu Sabin Balasa si Mircea Novac. Cea mai puternica incurajare de a continua pe acest drum a venit de la maestrul Balasa care i-a spus, in urma vizionarii unor lucrari semnate de ea: Rusoaico, pentru mine esti o revelatie!
Primul tablou l-a vandut cu 3000 de dolari!!! Are tablouri expuse intr-o galerie de la Muzeul National.
Provenind dintr-o familie de oameni veseli si deschisi, pasiunea pentru muzica a venit ca ceva normal.
In copilarie participa la toate spectacolele organizate la scoala, in principal puneri in scena dupa fragmente de operete. Studiaza canto cu Crina Mardare si a colaborat la materialul muzical cu Marius Moga, Vlad Cernea si Zoe Alecu. Piesa „Ard in flacari” de pe albumul „Flacari” este o compozitie Marius Moga, iar ritmul dinamic reprezinta perfect personalitatea Annei. La dorinta Annei, piesa contine influente slave (cateva versuri in limba rusa).
Dupa primul album, lansat la sfarsitul anului 2002, Anna Lesko a mai lansat doua materiale: Inseparabili (2003) si Pentru Tine (2004).
În anul 2010, artista și-a lansat cel de-al cincilea material discografic, intitulat Jocul seducției, pentru care solista a lucrat cu o serie de compozitori diferiți, el fiind precedat de două extrase pe single, Balalaika și In My Bedroom.

anna-lesko-music-arena

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola