Asociatia Inima Copiilor ajuta micutii bolnavi de inima

InimaCopiilor1

Dupa campania inceputa in 2009, prin care a reusit ridicarea, amenajarea si dotarea Departamentului de Cardiochirurgie al Spitalului de copii Marie Curie din Bucuresti, Asociatia Inima Copiilor sustine, incepand din luna mai a acestui an, o noua campanie in sprijinul copiilor bolnavi de inima. 
Banii stransi in aceasta campanie vor acoperi o parte din costurile operationale ale Departamentului pentru primul an, grabind momentul in care, la Marie Curie, vor incepe operatiile micilor pacienti.
Da, e adevarat! Departametul de cardiochirurgie al Spitalului de copii Marie Curie e gata! L-am ridicat in mai putin de 2 ani impreuna cu tine. Anul acesta vor fi operati la Marie Curie primii copii bolnavi de inima.
Noi vrem ca acest lucru sa se intample cat mai repede, astfel incat pana la sfarsitul anului sa fie operati cel putin 100 de copii. Si pentru ca acest lucru sa se intample, avem nevoie de ajutorul tau!

Trimite un SMS la 890 si doneaza 2 Euro pentru copiii bolnavi de inima!
Pentru copiii care au nevoie de ajutorul nostru, fiecare leu conteaza foarte mult!
Poate parea ciudat ca adunam bani acum cand departamentul este gata, dar este suficient sa privim la starea grava in care se afla sistemul de sanatate din Romania. Nu dorim ca cele 3.5 milioane de Euro cheltuite pentru a amenaja si utila acest departament sa reprezinta o noua investitie fara rost in Romania. Si, cel mai important, ne dorim ca micutii bolnavi de inima sa poata fi tratati.
Avem nevoie de 250.000 de Euro pentru:

1. Consumabile: deocamdata departamentul nu are un buget aprobat si sunt putine sanse ac acest lucru sa se intample in curand. Dorim sa sprijinim financiar operatiile a cel putin 100 de copii in noul departament, achizitionand consumabilele necesare.

2. Scolarizare: in Romania exista prea putina experienta in cardiochirurgie pediatrica, iar o parte din personalul care va fi angajat va trebui scolarizat in centre medicale din strainatate. Dorim sa sustinem financir scolarizarea cadrelor medicale care vor fi angajate in departament.

3. Misiuni medicale: cardiochirurgia pediatrica presupune o munca de echipa formata din personal cu experienta iar acest lucru necesita timp. Nu avem acest timp pentru ca in fiecare zi se nasc in medei 3 copii bolnavi de inima. Pentru a asigura reusita interventilor chirurgicale in perioada de formare a echipei, vom organiza misiuni medicale cu specialisti din strainatate.

Ajuta-ne sa facem din noul Departament de cardiochirurgie pediatrica de la Marie Curie un centru de excelenta in domeniu!
Pentru mai multe detalii:

Alexandru Popa – tel: 0722 360 339, email: [email protected],

Enona Chiriac – tel: 0723 346 134, email: [email protected].

www.inimacopiilor.ro

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola