Oraşul din România care rivalizează cu Viena. Din ce în ce mai mulţi turişti străini vin aici

Țara noastră câștigă, în ultima vreme, locuri fruntașe în preferințele străinilor dornici de călătorii în destinații deosebite. Cine ar fi crezut vreodată că ar putea exista un oraș în România care poate rivaliza cu Viena? Mii de turiști, din peste 190 de țări, au realizat clasamentul.

Orașul din România care a întrecut Viena în preferințele turiștilor

Fostă Capitală Culturală a Europei, locul în care s-a născut președintele țării și acum una dintre destinațiile preferate ale turiștilor din toată lumea.

Celebrul site dedicat călătoriilor, Europe’s Best Destinations, a inclus în topul anual al celor mai bune destinații de vacanță un oraș din România. Mii de votanți, din peste 190 de țări, și-au exprimat preferințele, iar rezultatele sunt surprinzătoare.

Sibiu a reușit să obțină un loc mai bun în clasament decât orașe ca Viena și Paris.

Sibiul este probabil unul dintre cele mai frumoase orașe din România și una dintre cele mai bune destinații din Europa . Sibiul este situat în inima celebrei și frumoasei provincii istorice a Transilvaniei. Este o combinație minunată între istorie și spiritul vibrant al unui oraș european modern.

Orașul are rădăcini adânci în cei peste 800 de ani de istorie, dar este puternic legat de prezentul și valorile europene și toate acestea duc la un caracter unic pentru oraș. Sibiul este o combinație de succes între valorosul său patrimoniu construit și cultural și o viață de oraș europeană, cosmopolită, tânără și dinamică.

Capitală europeană a culturii în urmă cu câțiva ani, Sibiul este, de asemenea, o destinație de primă alegere pentru bucătari, deoarece Sibiul este singurul oraș din România care a primit 3 stele Michelin”, scrie pe site despre Sibiu.

Cu toate că s-a clasat doar pe locul 18, Viena este prezentată pe același site ca o alegere „ideală pentru familii, deoarece este una dintre cele mai sigure destinații din Europa”.

Top 20 cele mai bune destinații de vacanță din Europa

Clasamentul final are și câteva surprize, nu doar celebrele deja Paris, Florența, Roma, Viena sau Capri. Iata cum arată top 20 cele mai bune destinații de vacanță din Europa, realizat de site-ul Europe’s Best Destinations, în urma voturilor:

 1. Braga, Portugalia
 2. Roma, Italia
 3. Cavtat, Croația
 4. Florența, Italia
 5. Sibiu, România
 6. Paris, Franța
 7. Insula Kefalonia, Grecia
 8. Kotor, Muntenegru
 9. Valea Soca, Slovenia
 10. Insulele Canare, Spania
 11. Tübingen, Germania
 12. Valea Dordogne, Franța
 13. Tahiti, Polinezia Franceză
 14. Capri, Italia
 15. Gent, Belgia
 16. Cappadocia, Turcia
 17. Calpe, Spania
 18. Viena, Austria
 19. Cornwall, Marea Britanie
 20. Insulele Lofote, Norvegia

Citiți articolul original pe

Negarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola