Fuego revine la Galati cu colindele sale celebre

Îndrăgitul artist Fuego porneşte din nou la colindat ţara, cu al său tradiţional turneu de colinde şi cântece de Crăciun.

fuego-acasa-de-craciun-galati

Anul acesta, interpretul pornește la drum toată luna decembrie, prezentând o poveste muzicală și-un îndemn al reîntoarcerii acasă de sărbători, alături de cei dragi.Incepand din 8 decembrie si pana aproape in ajunul Craciunului, respectiv pe 22 decembrie, Fuego va colinda romanii din 17 orase.
Concertul ii va introduce pe spectatori în atmosfera sărbătorilor de iarnă petrecute în mijlocul familiei, la care revenim, an de an, pentru a ne reîmprospăta, la figurat, sufletul și amintirile. Printr-un concert de doua ore cu muzică live, Fuego va aduce bucuria Craciunului in inimile galatenilor. Evenimentul va avea loc in data de 10 decembrie, la Teatrul Muzical Nae Leonard.
In acest an, la Galati, artistul va sustine doua reprezentatii, la ora 17.00 si 19.30. „De ce „ACASĂ DE CRĂCIUN”? Pentru că mereu acolo va fi cel mai bine. De acasă am plecat și acolo am găsit, în fiecare an, de Sărbători, liniște, amintiri și un fragment din copilăria lipsită de griji. Acasă ne găsim părinții, iar cei ce nu-i mai avem putem rememora momentele petrecute alături de ei.Vă aștept să petrecem două ore în care muzica mea, aleasă cu greu de pe cele 9 albume de colinde, va fi în centrul atenției!”, sustine Fuego.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola