Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut de șeful Casei de Pensii

bani plus romanii cu pensii mici

Șeful Casei Naționale de Pensii Publice, Daniel Baciu, a anunțat că procesul de recalculare a pensiilor este aproape de finalizare, urmând ca taloanele să fie tipărite în scurt timp. Acest anunț vine în contextul în care milioane de pensionari așteaptă să vadă cum vor fi afectate pensiile lor de noua legislație.

„Suntem în plin proces de tipărire a taloanelor de pensie pe luna iunie, mai avem două luni, iulie și august, iar deja din luna septembrie tipărim taloanele noi, cu noul cuantum al pensiei recalculat conform Legii 360”, a declarat Baciu.

Acesta a explicat că procesul de tipărire și distribuire a noilor decizii de pensionare a început deja în iunie, astfel încât pensionarii să își primească pensiile recalculare la timp.

Vezi și De la 1 septembrie se va modifica plafonul pentru impozitarea pensiilor. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu

Beneficii pentru peste 3 milioane de pensionari

„Chiar mai mult de trei milioane de oameni vor primi majorări, datorită punctelor de stabilitate, care vor aduce un plus față de ceea ce se întâmplă în momentul de față”, a adăugat Daniel Baciu. Aceasta înseamnă că o mare parte din pensionarii români vor vedea creșteri semnificative ale pensiilor lor, pe măsură ce veniturile lor anterioare, inclusiv cele nepermanente, vor fi luate în calcul.


Citiți articolul original pe impact.ro

Declinarea răspunderii! prinGalati.ro preia articole din presa națională cu scopul de a oferi cititorilor informații utile și interesante din diverse surse online. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (impact.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola