Cât a ajuns să coste bradul de Crăciun în 2022. Prețurile neașteptate până la care urcă, fie că e natural sau artificial

cat a ajuns sa coste bradul de craciun

Află cât a ajuns să coste bradul de Crăciun în 2022. Scumpirile record din ultimele luni anunță o iarnă extrem de dificilă, din punct de vedere financiar, pentru români. Pe măsură ce sărbătorile se apropie, tot mai mulți au început să își facă listele de cumpărături, iar de pe foarte multe nu lipsește simbolul lunii decembrie.

Cât ar putea să coste bradul de Crăciun în 2022

Când spunem „Crăciun” ne gândim, de cel mai multe ori, la bradul frumos împodobit. În ultimii ani, pe fondul creșterii prețurilor, acesta a devenit un lux pe care tot mai puține familii și l-au putut permite.

O variantă mai puțin costisitoare și mai prietenoasă cu mediul este bradul de Crăciun artificial. Prețul acestora variază, evident, existând câte o variantă pentru fiecare buget. Valoarea sa depinde de materialul din care estă făcut, de cât de des este, de cât este de înalt și de accesoriile cu care vine echipat.

Brazii artificiali pornesc, în general, de la 9o de lei, însă pot ajunge până la aproape 7.300 de lei.

Cu toate că nu rezistă mai mult de două săptămâni până să înceapă să se usuce și să își piardă acele, dacă este ținut în casă, putem ajunge să dăm pe un brad natural „premium” cât am da pentru un telefon mobil de ultimă generație. Din fericire, vânzătorii pun la dispoziția clienților și variante acceptabile pentru bugetul românilor.

Astfel, bradul de Crăciun în 2022 poate costa și 50 de lei. Dacă îți dorești unul mai înalt sau cu ramuri mai dese, va trebui să plătești ceva mai mult, până la 600 de lei – un efort financiar pe care mulți acceptă să îl facă doar de dragul de a avea miros de brad natural în casă în zilele de Crăciun și Revelion.

Parc de Crăciun în București

În București, locuitorii Sectorului 6 din București vor avea parte de o surpriză ce se anunță cu adevărat spectaculoasă din partea autorităților cu ajutorul organizatorilor festivalurilor UNTOLD și Neversea.

Aceștia au prezentat recent simularea parcului tematic de Crăciun, care va avea loc în Parcul Drumul Taberei din Bucureşti, în perioada 25 noiembrie – 27 decembrie.

Târgul de Crăciun va activa în baza unui contract de închiriere de spaţiu, iar accesul publicului este gratuit.


Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola